LG Nexus 5X
Telefoane Mobile

Nexus 5X ajunge pe piata din Romania

LG Nexus 5X

LG lanseaza pe piata din Romania noul smartphone Nexus 5X, rezultatul celei mai recente colaborari intre LG si Google.

Acesta este unul dintre primele smartphone-uri care ruleaza Android 6.0 Marshmallow. Nexus 5X va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu data de 9 noiembrie 2015, urmand sa intre in ofertele operatorilor Orange si Telekom si in cele ale magazinelor de specialitate, dar si la retailerii electro IT din Romania.

Nexus 5X dispune de un ecran de 5,2 inci Full HD IPS cu o densitate a pixelilor de 423ppi si cu avansata tehnologie In-Cell Touch care permite o recunoastere mai rapida a atingerii, vizibilitate ridicata la lumina soarelui si imagini mai clare. Nexus 5X are un procesor Qualcomm Snapdragon 808 de 1.8 GHz si o solutie grafica Adreno 418, spatiu de stocare intern 16 sau 32 GB, 2GB memorie ram si o baterie de 2,700mAh. Iar datorita noului port USB Type-C, o perioada de incarcare a bateriei de doar 10 minute va permite 4 ore de functionare a dispozitivului.

Nexus 5X dispune de o camera principala de 12.3MP si frontala de 5MP. Atat senzorul principal de 1.55µm, cat si cel amplasat deasupra ecranului, de 1.4µm, permit absorbtia unei cantitati mai mari de lumina decat oricare dispozitiv Nexus precedent, oferind poze mai luminoase chiar si in conditii slabe de iluminare. Mai mult, Nexus 5X poate realiza video 4K si slow-motion, fiind astfel cel mai avansat dispozitiv multimedia Nexus de pana acum.

LG Nexus 5X

Nexus 5X este acum mai sigur ca niciodata, dar si mai usor utilizat, datorita Nexus Imprint, senzor de amprente amplasat pe spatele dispozitivului, acolo unde degetul este plasat in mod nomal, pentru o utilizare confortabila. Este de ajuns o simpla atingere a senzorului pentru a aprinde si debloca Nexus 5X, gata imediat pentru a fi utilizat. Pentru utilizatorii din Statele Unite, Nexus Imprint va putea fi utilizat si pentru Android Pay, permitand astfel achizitii rapide si facile din mii de magazine din intreaga tara.

“Suntem bucurosi sa lansam noul LG Nexus 5X pe piata din Romania la doar o luna de la lansarea acestuia la nivel global,” a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania. “Ne dorim ca consumatorii nostri din Romania sa se poata bucura de cele mai avansate tehnologii LG. De aceea, furnizarea celor mai noi dispozitive in cel mai scurt timp posibil este o prioritate pentru noi. Acest lucru este dovedit inca o data, cu ocazia lansarii LG Nexus 5X in Romania.”