Need for Speed
Jocuri

Electronic Arts lansat noul NEED FOR SPEED

Need for Speed

Electronic Arts si ABC Data Romania lanseaza astazi noul joc NEED FOR SPEED pentru consolele Sony PlayStation 4 si Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei.

Subsidiara romana a Grupului ABC Data a devenit partenerul oficial de distributie in Romania al Electronic Arts, lider global in industria jocurilor video. Primul titlu Electronic Arts distribuit in Romania prin ABC Data in calitate de partener oficial a fost FIFA 16, lansat la 25 octombrie 2015. FIFA 16 a inregistrat deja vanzari retail si online in valoare de peste 750.000 €.

NEED FOR SPEED [NFS] este o serie de jocuri video cu si despre curse de masini, publicat de catre Electronic Arts si produs de-a lungul timpului de o serie de studiouri, printre care EA Black Box, Criterion Games si Ghost Games. Cu vanzari la nivel mondial de peste 150 de milioane de exemplare, NFS este cel mai de succes joc de racing din lume si cea mai de succes franciza de jocuri video a tuturor timpurilor.

“Noul NEED FOR SPEED pentru PlayStation 4 si Xbox One va face cu siguranta senzatie printre pasionatii jocurilor video. Grafica de top, masinile reproduse cu un nivel incredibil al detaliului, sistemul complex de personalizare a bolizilor, adrenalina dusa la cote maxime in timpul curselor de noapte, orasul vast in care se petrece actiunea, libertatea de a impinge bestiile motorizate la adevaratul lor potential – toate acestea garanteaza o experienta excelenta de gaming in noul NEED FOR SPEED”, a declarat Mihail Stegaru, Product Manager ABC Data Romania.

Distribuitorul preconizeaza ca NEED FOR SPEED, disponibil de astazi in cele mai importante magazine de IT retail si online din tara, va inregistra in Romania vanzari de peste 200.000 € pana la finalul lui 2015.

Redescopera NEED FOR SPEED

Esti gata sa domini strazile? Treci la volanul celor mai faimoase masini si intra in cursele din Ventura Bay. Exploreaza povestea jocului, castiga reputatie si creeaza-ti masina mult visata. Vei reveni in NFS din nou si din nou, pentru ca de aceasta data ai cinci moduri distincte de joc.

Calling All Speed Demons: NEED FOR SPEED este mai rapid ca oricand, cu mai multe optiuni de personalizare si mai multe moduri de a juca.

Caracteristici principale NEED FOR SPEED

• Personalizare autentica si complexa. Construieste masina care sa reflecte personalitatea ta cu ajutorul vastelor optiuni de personalizare (vizuala si de performanta).

• Coasta de Vest a Americii este noul tau loc tau de joaca. Descopera Ventura Bay – de la strazile aglomerate ale orasului la drumurile izolate de la periferie, din canion, sau in port.

• Joaca asa cum iti doresti. NEED FOR SPEED iti ofera cinci moduri diferite de joc: Speed, Style, Build, Crew si Outlaw, care asigura o mare diversitate in abordarea curselor si iti permit sa castigi reputatie.