Azimo
Stiri

AZIMO este acum disponibil in Romania si Moldova

Azimo

Azimo, serviciul de transfer digital de bani, a anuntat astazi ca s-a extins in Romania si Moldova, oferind un serviciu de trimitere de bani cu ridicare de numerar in 30 de minute.

Azimo este disponibil in din aproape 600 de puncte de acces, printre care sucursalele Idea Bank, BCR Smith & Smith, in Romania, si sucursalele bancii Victoria, in Moldova. Prin intermediul acestui serviciu nou, disponibil atat in RON, cat si in EUR, Azimo ajuta acum milioane de romani sa le trimita bani celor dragi, la numai o fractiune din pretul practicat de serviciile offline.

Conform datelor IFAD si Bancii Mondiale, peste 5,4 miliarde de dolari (USD) sunt trimisi in Romania si Moldova in fiecare an, mare parte din aceasta suma provenind din alte tari europene.1 Cum 3 milioane de emigranti romani traiesc in alte parti ale Europei, in principal, in Italia, Spania, Germania si in Marea Britanie, sustinerea familiei ramane motivul numarul unu pentru care banii sunt trimisi in tara.

„In fiecare luna au loc peste 1 milion de tranzactii de remitere de bani catre Romania, ceea ce reprezinta un sprijin vital pentru familii, mai ales in aceasta perioada de instabilitate economica. Din nefericire, romanii continua sa fie supra-taxati atunci cand trimit si primesc bani, indiferent ca este vorba despre un transfer bancar sau un serviciu traditional offline de transfer de bani”, a spus Michael Kent, DGE si fondator al Azimo. „Prin intermediul platformei noastre digitale, noi rezolvam aceste probleme si ne asiguram ca acasa ajunge o parte mai mare din banii castigati cu sudoarea fruntii de catre romani si moldoveni.”

Azimo ofera o alternativa rapida, sigura si ieftina la serviciile traditionale, offline, de trimitere de bani. In calitate de lider in domeniul transferurilor de bani efectuate online si prin telefoanele inteligente, compania a construit cea mai cuprinzatoare retea dintre toti jucatorii digitali din industrie, trimitand bani in peste 190 de tari, in peste 70 de monede diferite.

Pe langa ridicarea banilor in numerar prin intermediul retelelor Idea Bank si BCR Smith & Smith, Azimo le permite de asemenea clientilor sai sa trimita bani in orice cont bancar, fie in moneda locala, fie in EUR/USD, si sa alimenteze orice telefon mobil din retelele Orange, Vodafone, Telekom Romania si Moldcell.

Compania intentioneaza sa isi continue extinderea si in alte tari est-europene inainte de sfarsitul acestui an.