Aspire F15 black
Laptopuri

Noile laptopuri ACER F15 au un pret accesibl

Aspire F15 black

Acer a lansat in Romania noile serii de laptopuri F15 (F5-572G) cu ecran de 15” Full HD construite pe platforma Intel Skylake la un pret accesibil.

Placa grafica pentru configuratia de top este NVIDIA GeForce 940M cu 2GB, respectiv 4GB de memorie VRAM DDR3. Capacitatea de memorie RAM poate fi upgradata pana la 16GB cu ajutorul a doua module SO-DIMM. Laptopul are o capacitate de stocare pe hard disk de pana la 2TB, la o viteza de rotatie de 5400 RPM sau SSD cu capacitate de maximum 256GB.

Cu o carcasa sofisticata, texturata, placuta la atingere, noua serie se inscrie in linia de design 2015 a Acer. Designul a fost realizat prin tehnica de scanare si imprimare 3D, iar gravarea carcasei a fost facuta cu laser. Interiorul din aluminiu si marginea bine conturata, lucioasa a touchpad-ului dau laptopului un aspect elegant si o perceptie vizuala dinamica.

Sistemul de sunet Acer TrueHarmony duce divertismentul la un nou nivel, prin folosirea unui design de difuzor unic care limiteaza distorsiunea sunetului, ofera o acoperirea buna a bass-ului si ridica nivelul sunetului pentru a umple cat mai bine camera. Egalizatorul de sunet optimizeaza frecventa asigurand melodiilor o profunzime deosebita, dar si o experienta de joc reala.

Seriile Acer Aspire F au tehnologie wireless in standardul 802.11ac pentru conexiuni Wi-Fi puternice si stabile. In plus, versiunea Blutooth 4.0 permite conectarea wireless a laptopului la dispozitivele cu Bluetooth precum telefoane mobile, boxe si casti.

Touchpad-ul Precision imbunatateste acuratetea si performanta, permitand zoom-ul printr-un gest intuitiv si suportand atingere, glisare, rasfoire si zoom mai simplu ca niciodata.

Masurand 381,6 x 256 x 24.9/29.2mm si cantarind 2,4 kg, F15 se potriveste pentru a fi utilizat atat la birou, cat si acasa, avand o autonomie a bateriei de aproximativ 6 ore.

In Romania, produsul va fi disponibil in doua variante de culori, rosu si negru. Configuratia entry va avea un pret recomandat de 2.799 de lei avand plaftorma Intel Core i5-6200U si sistem grafic NVIDIA GeForce 920M cu 2GB de memorie DDR3. Configuratia de top cu procesor Intel Core i7-6500U si grafica NVIDIA GeForce 940M 4G-DDR3 va avea un pret recomandat de 3.399 de lei.