Stiri

VERACOMP A ORGANIZAT „IT – OUT OF THE BOX” – editia II

Veracomp IT out of the BOX ed II

VERACOMP a organizat joi, 29 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor sai, aflat la a doua editie „IT – OUT OF THE BOX”.

Editia 2015 a avut ca slogan „eXpect the uneXpected” si a urmarit sa puna in valoare modul in care solutiile IT de nisa ofera oportunitati neasteptate pentru mediul de business, aflat in permamenta schimbare si competitie. Evenimentul a pus in contact parteneri si furnizori ai distribuitorului de solutii IT, intr-un format inedit si a prezentat studii de caz ale unor solutii IT, cu accent pe solutiile de networking si securitate.

Intregul concept al evenimentului a mizat pe componenta de ‚surprinzator’: intr-o locatie atipica din centrul Bucurestiului, o fost fabrica complet reamenajata si recent inaugurata, invitatii au fost martori si participanti intr-un act de drumming, la scene de levitatie si au avut ocazia de a afla informatii neasteptate legate de solutiile de nisa din portofoliul Veracomp.

Principalul obiectiv al evenimentului a fost de a pune in valoare solutiile IT din portofoliul Veracomp prin prezentarea unor analize si studii de caz care sa releve valoare de business a acestora, in conditiile unui mediu de business dinamic, permanent confruntat cu provocari si oportunitati, privite din perspectiva infrastructurii IT.

Veracomp IT out of the BOX ed II - 2

Fara a ocoli compomenta economica a solutiilor IT, evenimentul s-a axat pe exemplificari reale si traducerea acestora in termen de ROI, prezentand tehnologiile nu numai din prisma inovatiei, dar si din perspectiva avantajului competitiv si de business.

“Intentia nostra a fost de a genera un eveniment in care sa putem ilustra in fata partenerilor nostri valoarea de business pe care o aduc solutiile furnizorilor din portofoliu. Pentru ca, indiferent de caracteristicile spectaculoase ale unei tehnologii, achizitiile de solutii IT trec intotdeauna si prin filtrul mai putin poetic al financiarului,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp. „Am cautat ca, prin format si continut, sa furnizam informatii de valoare, care altfel nu sunt disponibile nici in motoarele de cautare, nici pe portalurile furnizorilor.”

Evenimentul s-a bucurat de o audienta de aproape 100 de participanti, majoritatea reprezentanti ai companiilor de IT de tip integraori de solutii. Evenimentul a fost onorat de prezenta si sustinerea a mai multor producatori internationali de solutii IT, precum: Extreme Networks, F5, Fortinet, RSA. Tot cu ocazia evenimentului au fost prezenti si furnizorii recent introdusi in portofoliu Veracomp, respectiv Certes si WhiteHat.