Archer C3200
Retelistica

TP-LINK a lansat routerul de gaming Archer C3200 la Dreamhack Cluj-Napoca 2015

Archer C3200

In cadrul Dreamhack, editia din Cluj-Napoca, TP-LINK a lansat cel mai puternic router din portofoliul sau, Archer C3200.

Routerul AC3200 wireless Gigabit creeaza trei benzi separate, una de 2,4GHz si alte doua de 5GHz, fiecare asigurand viteze de transfer de 600Mbps, respectiv 2x1300Mbps, pentru conectarea simultana a cat mai multor dispozitive la un nivel de performanta de neegalat. Tehnologia incorporata Smart Connect permite dispozitivelor conectate atingerea performantei maxime, alocandu-le benzile optime. Astfel, traficul este echilibrat intre cele trei retele, evitand congestionarea, reducerea performantei sau caderea conexiunii. Cu o viteza combinata de 3200Mbps pe cele trei benzi Wi-Fi, Archer C3200 permite utilizatorului sa se joace online si sa faca streaming-uri 4K Ultra HD pe multiple dispozitive, fara lag.

Archer C3200

Totodata, cele sase antene externe, din care trei dual band – de 2,4GHz si 5GHz – si trei dedicate exclusiv benzii de 5GHz imbunatatesc raza de acoperire, dar si stabilitatea semnalului. Cu ajutorul tehnologiei beamforming, routerul trimite semnalul direct catre dispozitive, pentru conexiuni mai puternice si mai stabile.

Routerul se bazeaza pe o arhitectura Broadcom XStream cu procesor dual-core tactat la 1GHz si doua procesoare secundare pentru a gestiona conexiuni simultane fara intreruperi. Dispune de doua porturi USB, unul 3.0 si unul 2.0, pentru partajarea rapida de fisiere, muzica si clipuri video in retea. Totodata are patru porturi Ethernet Gigabit pentru viteze de 10 ori mai mari fata de Fast Ethernet, pentru conectarea de console de joc, PC-uri si smart TV-uri.

Archer C3200

Interfata intuitiva permite instalarea in doar cateva minute a routerului, inclusiv de pe telefon cu ajutorul aplicatiei Tether App, care permite, de asemenea, administrarea retelei, setarea functiei „Control Parental” sau media sharing, de pe orice dispozitiv Android sau iOS.Nu in ultimul rand, routerul ofera optiuni avansate de securizare a retelelor prin criptarea WPA/WPA2. Routerul Archer C3200 va fi disponibil in magazinele din Romania din primul trimestru al anului viitor, la preturi incepand de la 1099 de lei.

Archer C3200

Pe langa prezentarea routerulului Archer C3200, in cadrul Dreamhack Cluj Napoca 2015, TP-LINK Romania va organiza la standul sau turnee de HearthStone si League of Legends 1v1 cu premii, meciuri demonstrative de LoL cu invitati surpriza din categoria gamerilor profesionisti si concurs de Cosplay. Nu in ultimul rand, TP-LINK Romania va participa la PGL Adventure. Gazda evenimentelor de gaming va fi Lucian Dinescu aka IceMan Lucky (https://www.facebook.com/IceManLucky).

Dreamhack Cluj-Napoca se deruleaza in perioada 29 octombrie – 1 noiembrie a.c. la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. TP-LINK Romania pune la dispozitia clientilor sai o linie de suport tehnic (numarul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alaturi de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:30. In afara orelor de program, utilizatorii pot lasa un mesaj offline in chatul de pe www.tp-link.ro, pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.