Telefoane Mobile

Honor 7 a fost lansat in Romania

Honor 7

Smartphone-ul Honor 7 a fost lansat oficial in Romania si va fi disponibil spre vanzare incepand cu saptamana viitoare. Honor 7 are un corp in intregime metalic, acoperit cu un invelis ceramic si un ecran Full HD de 5.2 inch, IPS-NEO cu 424 ppi densitate.

Noul varf de gama Honor 7 vine cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 935 (4 nuclee la 2.2 GHz și 4 la 1.5GHz), un accelerator grafic Mali-T628 MP4, 3GB de RAM , stocare interna 16GB sau 64 GB si slot de carduri microSD. Camera foto principala de 20MP integreaza un senzor Sony IMX 230 si tehnologia honor de focalizare rapida, permit aperturii sale f2.0 sa captureze imagini vii in conditii cu iluminare scazuta, in doar 0,1 secunde. Camera secundara de 8MP are o apertura f2.4 si LED flash incorporat. In plus, honor7 ofera o serie de filtre personalizate.

Cititorul de amprente, integrat in noul Honor 7, permite autentificarea rapida, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, si include chiar capabilitatea de auto-invatare astfel ca acuratetea scanarii este imbunatatita prin reinregistrarea amprentelor folosite.
Cititorul suporta deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii sa poata face orice, de la a raspunde la telefon si pana la a realiza fotografii.

In ceea ce priveste conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ si antena duala permit retelelor cu un semnal mai puternic sa fie gasite de 80 ori mai repede in comparatie cu viteza medie a unor device-uri similare.

Honor 7 are o baterie de 3100mAh ce ofera posibilitatea incarcarii inverse sau rapide. Honor 7 va fi disponibil in oferta www.emag.ro, la pretul de 2049 RON, incepand de saptamana viitoare.