Telefoane Mobile

Cum sa asculti muzica de pe smartphone sau tableta pe sistemele audio vechi?

Adaptor Bluetooth Philips AEA2000

Tehnologia evolueaza rapid in toate domeniile, in fiecare moment fiind lansate gadget-uri cu noi functii, si mai utile, si mai interesante.

Ce faci cand tableta sau smartphone-ul nu sunt compatile cu sistemele audio vechi si te impiedica sa te bucuri de toate functionalitatile lor?

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700

Gibson Innovations ofera o solutie care rezolva problema conectivitatii wireless dintre dispozitive: adaptorul Bluetooth Philips AEA2700. Acesta se conecteaza la aproape orice sistem audio Hi-Fi sau de PC prin intermediul unor conectori RCA sau a unui jack de 3,5 mm si il transforma intr-unul wireless, care poate receptiona muzica de la dispozitive mobile cu Bluetooth activat. De asemenea, se poate conecta la sistemul audio si prin intermediul unui conector digital coaxial sau al unuia optic.

Adaptorul Philips poate lucra concomitent cu pana la trei dispozitive mobile diferite (smartphone, tableta sau alte echipamente cu Bluetooth). Pentru o conectare cat mai usoara cu dispozitivul mobil, adaptorul Philips dispune si de tehnologie NFC.

Daca doresti sa asculti o melodie de pe un dispozitiv diferit fata de cel de pe care este redata in momentul respectiv, tot ce trebuie sa faci este sa apesi tasta play. Sunetul audio oferit este puternic si cu o claritate exceptionala, pentru ca adaptorul este dotat cu tehnologia wireless Bluetooth (aptX si AAC) de inalta fidelitate. Are o raza de acoperire de pana in 10 metri. In plus, este compact si elegant, integrandu-se cu usurinta in orice decor. Gama de adaptoare Bluetooth contine si modelul AEA2000.

WeCall Philips AECS7000E

Un alt produs interesant si util marca Philips este dispozitivul portabil WeCall AECS7000E, care iti permite sa organizezi conferinte telefonice oriunde: la birou, acasa sau in calatorii. Ofera o conexiune neintrerupta prin sincronizare automata cu smartphone-uri, calculatoare si laptopuri compatibile Bluetooth, cu o raza de acoperire de pana la 10 metri. De asemenea, are si USB pentru conectarea la computere sau laptopuri.

Cele patru microfoane omnidirectionale permit receptionarea vocii la 360 de grade de la o distanta de pana la cinci metri, pentru o comunicare clara si naturala, fara a ridica tonul sau a va apleca peste boxa, chiar si in medii zgomotoase.

Pentru smartphone-uri, aplicatia WeCall pentru Android si iOS gestioneaza numerele de apelare pentru conferinte telefonice si poate sa introduca coduri de acces direct din calendar.

Functiile avansate de eliminare a zgomotelor de fundal si suprimare a ecoului va permit sa purtati conversatii cu un sunet clar. Boxa de 5 cm cu magneti din neodim este perfecta atat pentru ascultarea vocilor in timpul teleconferintelor, cat si pentru redarea muzicii de pe smartphone.

Poate fi utilizat fara probleme si in conditii de portabilitate datorita acumulatorului intern cu o autonomie de pana la 8 ore.

Preturi informative:

Adaptor Bluetooth Philips AEA2700/12 – 229 RON
Adaptor Bluetooth Philips AEA2000/12 – 139 RON
Dispozitiv portabil Philips WeCall AECS7000E/00 – 539 RON