Stiri

Media Galaxy lanseaza pe 9 octombrie noile telefone iPhone 6S si iPhone 6S Plus

iPhone 6S la Media Galaxy

Media Galaxy lanseaza vineri, 9 octombrie, noile telefoane iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Lansarea are loc la magazinul Media Galaxy Feeria (Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti).

Primii 100 de cumparatori vor primi cadou din partea Media Galaxy o husa originala iPhone 6S.

Pentru fanii Apple care asteapta cu nerabdare sa intre în posesia noului device, magazinul Media Galaxy Feeria va fi deschis în noaptea de joi spre vineri, de la ora 00:00 pana la ora 03:00. Magazinul se va redeschide vineri, de la ora 10:00.

Produsul se poate precomanda pe site-ul Media Galaxy sau direct în magazine. De asemenea, clientii Media Galaxy se pot bucura de o experienta omnichannel, avand posibilitatea sa achizitioneze gadgetul atat de pe platforma online, cat si din cele 17 magazine din tara, precum si prin rezervarea produsului în magazin cu livrare acasa sau comanda online cu ridicare din magazin.

“Ca întotdeauna, Media Galaxy vine în întampinarea clientilor cu solutii premium, adresandu-se, prin oferta sa, comunitatii de iubitori ai tehnologiei. Îi asteptam pe toti cei care vor sa achizitioneze noua gama de smartphone-uri iPhone 6S si iPhone 6S Plus în magazinul Media Galaxy Feeria cu o oferta speciala: primii 100 de cumparatori vor primi o husa iPhone 6S originala.”, declara Carmen Capitanescu, Marketing Manager Media Galaxy.

Noul device de la Apple este una dintre cele mai asteptate piese de tehnologie, introducand o serie de noi aplicati si venind cu o inovatie în design-ul clasic al telefoanelor iPhone.