BenQ MS506
Videoproiectoare

Noile proiectoare BenQ MS506 si MX507 au o durata de functionare de 10.000 de ore

BenQ MS506

BenQ a lansat videoproiectoarele MS506 si MX507 cu o portabilitate crescuta, avand o greutate de sub 2 kilograme, la un pret accesibil.

Noul model BenQ MS506 are o rezolutie SVGA (800×600), in timp ce modelul MX507 ofera imagini XGA (1024×768).Luminozitatea modelelor BenQ MS506 si MX507 este de 3200 ANSI lumeni iar contrastul este de 13.000:1.

Proiectoarele ofera posibilitatea unor proiectii de mari dimensiuni, cu detalii bine conturate si culori vii. Cele doua proiectoare dispun de posibilitatea de afisare de continut 3D Full. Ambele modele au o greutate de sub 2 kilograme si boxe incorporate de 2W fiind astfel potrivite pentru prezentarile in afara biroului.

Modelele fac parte din seria de proiectoare DLP BenQ, construite pentru uz indelungat, dispunand astfel si de modul economic si ecologic. Durata de functionare a lampii de 10.000 de ore face ca cele doua produse sa reprezinte o varianta ideala pentru consumatorii care isi doresc proiectoare cu un cost scazut de utilizare. Modelele MS506 si MX507 dispun de modul SmartEco, cu ajutorul caruia, consumatorii pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa, in functie de nivelul de luminozitate. Mai mult, atunci cand proiectorul nu depisteaza o sursa video timp de trei minute sau atunci cand utilizatorii activeza Eco Blank Mode, puterea consumata este de doar 30%.

De asemenea, modul de functionare LampSave, disponibil pentru aceste produse, presupune o ajustare dinamica a consumului de energie electrica, in functie de continut, pentru a prelungi viata lampii cu pana la 50%.

Cele doua proiectoare DLP integreaza de asemenea functia Vertical Lens Shift ce permite ajustarea pozitiei imaginii proiectate cu ± 40%, dar si lentile 5G realizate exclusiv din sticla optica de foarte buna calitate ce ofera imagini mult mai clare si mai luminoase.

Noile proiectoare cu durata de viata a lampii de 10.000 de ore dispun de conectivitate completa: computer in, video in, audio in/out, monitor out dar si de difuzare de 2W. Totodata, acestea dispun si de un sistem de sunet incorporat, pentru a reduce astfel costurile de exploatare. Ambele modele de proiectoare sunt dotate si cu un sistem optic sigilat, specific tehnologiei DLP. Asta inseamna economie de timp si costuri in ceea ce priveste intretinerea filtrelor de praf. In plus, imaginile vor fi mai clare, iar durata de viata a lampii va creste.

Noile proiectoare sunt disponibile in Romania prin intermediul distribuitorilor oficiali BenQ (Darer , IT Direct , MGT Educational , Network One Distribution) la preturi recomandate de raft de 1.499 lei la modelul MS506 si de 1.899 lei pentru MX507.