Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

Accesorii utile pentru smartphone sau tableta pe timp de tomana

accessory

Odata cu schimbarea anotimpului, a venit vremea sa ne innoim si accesoriile pentru device-urile noastre, care au ajuns sa ne reprezinte si pe care dorim tot mai mult sa le personalizam.

La trecerea de la vara la sezonul rece, si odata cu terminarea concediilor si revenirea la birou, la scoala si la activitatile zilnice, creste cererea de accesorii potrivite acestei perioade, pentru a fi in ton cu noua garderoba, potrivit specialistilor EuroGsm.

Magazinele EuroGsm au inregistrat cereri mari de casti cu fir, huse dedicate si tocuri, carduri de memorie si stick-uri USB, gadget-uri (ceasuri inteligente si bratari fitness), camere video (Action Camera) care se pot prinde pe casca de protectie sau pe ghidon de catre cei care se deplaseaza pe bicicleta.

Husele dedicate versus husele toc

Husele dedicate si husele toc pentru telefoane si tablete se bucura de o popularitate tot mai mare in randul utilizatorilor fideli de accesorii, pentru ca ofera posibilitatea personalizarii device-ului in functie de preferintele fiecaruia, de starea de spirit sau de anotimp.

Atat husele, cat si tocurile, sunt foarte cautate de catre clienti, pentru ca ofera un plus de protectie dispozitivelor mobile. Cele doua difera prin faptul ca husele dedicate sunt compatibile doar cu un anumit model de telefon, pe cand tocurile sunt compatibile cu o varietate de smartphone-uri care au dimensiuni apropiate.

”In functie de preferinte, se pot achizitiona huse dedicate cu deschidere pe verticala sau orizontala. Acestea protejeaza de socuri si zgarieturi atat fata, cat si spatele telefonului. Exista si huse de tip s-view, care ofera acces la functiile principale ale smartphone-ului (jurnal apeluri, notificari, data si ora) dintr-o privire, fara sa fie nevoie de deschiderea husei”, explica Adriana Vlad, EuroGsm.

”Husele toc ofera protectie sporita impotriva socurilor si a zgarieturilor. Marele avantaj este faptul ca sunt compatibile cu o varietate mare de terminale. Daca ne schimbam smartphone-ul sau tableta, putem sa folosim in continuare husa toc daca este compatibila cu device-ul achizitionat”, adauga Adriana Vlad.

Cele mai cautate branduri de accesorii

Cele mai vandute branduri in cadrul retelei EuroGsm sunt SBS, XQUISIT, KIT, JABRA, PLANTRONICS, SAMSUNG.

Acestea au o gama variata de accesorii, acoperind atat partea de accesorii electrice (incarcatori auto si retea, casti Bluetooth si casti cu fir, acumulatori externi de diferite capacitati, difuzoare Bluetooth, gadget-uri) cat si partea de accesorii non-electrice (huse dedicate, tocuri compatibile atat pentru telefoane, cat si pentru tablete si laptopuri).

Accesorii utile pentru elevi si studenti

Odata cu inceperea scolii, elevii si studentii au nevoie in special de stick-uri USB cu o capacitate de stocare cat mai mare. Specialistii EuroGsm recomanda ca acestea sa aiba o viteza de transfer de 3.0, fiind mult mai rapide decat conexiunile clasice, 2.0 care sunt prezente pe majoritatea dispozitivelor USB.

Alte accesorii utile pentru elevi si studenti sunt husele dedicate, tocurile si gentile care ofera protectie sporita impotriva socurilor, a zgarieturilor si transportul in siguranta, in special pentru tablete si laptopuri.

”Studentii nu trebuie sa neglijeze nici gadget-urile cu ajutorul carora pot beneficia de libertatea mainilor, in timp ce se afla in drum spre facultate sau la biblioteca, si cele care ii vor motiva sa fie activi in fiecare zi, monitorizandu-le activitatea. Acestea sunt castile fara fir, castile Bluetooth, ceasurile inteligente, bratarile fitness”, mai spune Adriana Vlad, EuroGsm.