Nexus 6P
Telefoane Mobile

Nexus 6P se lauda cu cea mai buna camera

Nexus 6P

Pe langa Nexus 5X, Google a mai prezentat in San Francisco, Nexus 6P, un smartphone premium, care ruleaza varianta Android 6.0 Marshmallow, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google.

Nexus 6P are un corp elegant, din metal, iar partea din spate a telefonului este construita din aluminiu anodizat, cu particule de diamante dispuse pe margini, care contribuie la reflexia luminii, permitand astfel camerei foto sa captureze imaginile in miscare, chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Nexus 6P incorporeaza un ecran AMOLED WQHD, de 5,7 inci, cu rezolutie de 518 ppi, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 v2.1, spatiu de stocare de 32GB, 64GB sau 128GB si o baterie de 3450mAh.  Nexus 6P include difuzoare stereo frontale, pentru sunete redate fidel. Cu un port USB reversibil de tip C, o incarcare de doar 10 minute asigura o durata de viata a bateriei de pana la sapte ore.

Modelul Nexus 6P are o camera foto performanta, de 12MP, perfecta pentru fotografiile captate in aer liber, dar care iese in evidenta in momentul in care exista conditii de iluminare scazuta. Astfel, dimensiunea mai mare a pixelului, de 1,55 microni, capteaza mai multa lumina, chiar si in conditiile de iluminare scazuta, surprinzand detalii uimitoare si imagini foarte clare.

Nexus 6P este deasemenea capabil sa inregistreze 4K, precum si sa surprinda clipuri video de tip slow-motion. Datorita aplicatiei mai rapide Google Camera, nu vei pierde niciun moment, iar datorita aplicatiei Google Photos, amintirile sunt mereu la indemana pentru a retrai mai usor si mai rapid momentele surprinse.

Nexus 6P dispune si de o camera foto frontala de 8MP, care incorporeaza tehnologia inovatoare Google HDR+, conferindu-i statutul de una din cele mai bune camere pentru selfie-uri de pe piata.

Modelul Nexus 6P este mai rapid si mai sigur datorita functiei Nexus Imprint. Localizat pe partea din spate a dispozitivului, pentru a completa in mod natural maniera in care este tinut smartphone-ul, cititorul de amprente va permite ca o singura atingere sa deblocheze telefonul, pentru un acces facil si usor catre aplicatii.

Nexus 6P va fi disponibil in trei variante de culoare: negru, alb si argintiu in peste 30 de tari, inclusiv Statele Unite, Canada, Germania, Anglia, Japonia, Austalia si India. Modelul este disponibil pentru pre-comanda in Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda si Japonia, prin intermediul magazinelor Google, incepand cu 29 septembrie.