Huawei Watch
Accesorii Telefoane Mobile

Huawei Watch a fost lansat la Paris

Huawei Watch

Huawei a lansat la Paris noul gadget Huawei Watch. Ceasul complet circular, de 1,4 inci are un ecran AMOLED touch-sensitive cu rezolutie de 400 x 400 pixeli si o densitatie de 286 ppi cu o rata de contrast de 10,000:1.

Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, ceasul este acoperit cu cristale de safir pentru a oferi rezistenta la zgarieturi (alegerea preferata de catre producatorii ceasurilor elvetiene) si are un cadru din otel inoxidabil.

Noul smartwatch Huawei Watch ruleaza pe platforma Android Wear si iti permite sa ramai conectat prin notificari, apeluri, mesaje instant si email-uri, oriunde te-ai afla. Cu ajutorul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, impreuna cu posibilitatea de a asculta muzica prin descarcarea melodiilor fara conexiune la Internet, este mult mai usor sa mentii un ritm de viata activ.

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezinta dimensiunea traditionala a ceasurilor de mana. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu si negru, dar si dintr-o varietate de fete unice, incepand de la cele cu un design clasic si pana la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

In ceea ce priveste cureaua ceasului, aceasta masoara 22 mm, iar utilizatorilor li se ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum bratara din otel inoxidabil, bratara de culoare aurie, rose, bratara din otel inoxidabil de culoare neagra sau curea de piele maro si neagra. Usor de schimbat, cureaua se va potrivi cu orice model de ceas.

Pentru ilustrarea conceputului potrivit caruia tehnologia tine pasul cu moda, Huawei a incheiat un partneriat cu cel mai cunoscut fotograf de moda din lume, Mario Testino. Impreuna cu acesta, Huawei a realizat o campanie de promovare a noului device, avandu-i in rolurile principale pe supermodelul american Karlie Kloss si pe unul din cele mai cunoscute modele masculine din lume, Sean O’Pry.

Huawei Watch include un senzor de inregistrare a ritmului cardiac, ce masoara cu exactitate bataile inimii. Senzorul iese putin in relief pentru un contact mai bun cu pielea si pentru o mai mare precizie.

Senzorul de miscare in 6 axe, cu un giroscop si un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.