Epson
Videoproiectoare

Epson lanseaza 11 modele de proiectoare destinate folosirii la birou cat si acasa

Epson

Epson extinde gama de proiectoare cu 11 noi modele destinate atat folosirii la birou, cat si pentru divertismentul de acasa.

Noua serie Epson include opt proiectoare versatile care pot fi transportate cu usurinta – EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 – si care sunt ideale atat acasa, cat si la birou. Indiferent daca sunt utilizate pentru vizionare filme, vizualizare de fotografii de familie sau realizare de prezentari, noile proiectoare ofera imagini de calitate superioara, dispun de caracteristici usor de utilizat si au un design elegant.

Gama este completata de trei noi proiectoare home cinema Full HD de calitate superioara, dar care au un pret accesibil si care ofera utilizatorilor experienta vizionarii pe ecran mare in propriile case. EH-TW5350, EH-TW5300 si EH-TW5210 sunt fiecare capabile sa furnizeze imagini Full HD la o rezolutie de 1080p luminoase si clare, atat in 2D, cat si in 3D.

Indiferent daca se afla acasa sau la birou, utilizatorii doresc sa vizioneze continut de calitate superioara in culori exceptionale, chiar si in incaperile foarte luminoase. Beneficiind de tehnologia 3LCD si de o luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel inalt, aceste proiectoare sunt de trei ori mai luminoase decat cele cu tehnologie DLP cu 1 cip.

EB-U04

Cu ajutorul celor opt proiectoare din gama Epson Business (EB), utilizatorii pot crea un mediu spectaculos in stil cinematografic pentru prieteni si familie si se pot bucura de imagini de calitate superioara pe un ecran de pana la 300 de inci. Filmele, evenimentele sportive si spectacolele unice vor fi prezentate in imagini clare si bine definite, iar pentru cei care isi doresc continut Full HD plin de viata, EB-U04 ofera o experienta de vizionare superioara.

„Proiectoarele mobile trebuie sa fie suficient de versatile pentru a permite utilizarea in mai multe locatii si am dorit ca aceasta gama sa se adreseze intregii familii. Noile proiectoare pot fi folosite atat de parinti pentru a realiza prezentari de calitate superioara la locul de munca si in biroul de acasa, cat si de copii, care vor putea sa vizioneze continut in camerele lor. Intreaga familie poate sa se reuneasca la finalul zilei si sa foloseasca proiectorul pentru a se uita la un film sau la fotografii”, spune Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria.

EB-U32

Intreaga gama poate fi utilizata oriunde este nevoie, chiar daca EB-U32 si EB-W32 sunt proiectate pentru mediul de birou. Modelul EB-U32 are o rezolutie WUXGA si poate reda continut la rezolutia sa nativa, inclusiv Full HD. Ambele modele pot transmite prezentari catre proiectoare multiple dintr-o retea, permitand vizionarea in mai multe locatii. Utilizatorii pot chiar sa partajeze wireless propriul continut de pe dispozitivele lor cu toata lumea care participa la o intalnire. Toate aceste functii sunt disponibile si pe toate celelalte modele din gama, prin adaugarea adaptorului LAN wireless ELPAP10.

De asemenea, continutul va avea detalii excelente, cu nuante clare de negru care creeaza detalii bine definite ale umbrelor, datorita raportului de contrast de 15.000:1.

Pentru familiile care nu pot cadea de acord asupra a ceea ce vor viziona si pentru cei care vor sa indeplineasca simultan mai multe sarcini, adaugarea functiei de ecran partajat le permite sa redea doua lucruri in acelasi timp si chiar sa combine divertismentul cu munca.

„Oare de ce in «Cinema Paradiso», filmul cult al lui Giuseppe Tornatore, preferatul cinefililor adevarati, locul magic e cabina de proiectie? Pentru ca de acolo vine magia imaginii in miscare, fara de care huiduielile si fluieraturile sunt inevitabile. O tehnica impecabila precum cea a zilelor noastre ofera sansa unei satisfactii fara margini a privitorului doritor de perfectiune. Proiectoarele Epson sunt concepute sa creeze senzatia ca esti chiar in toiul actiunii, ca poti observa cu claritate si cele mai mici detalii, ca nu e o perspectiva cetoasa, impresionista nedorita, ci una care da impresia ca vezi totul cu o lupa fara cusur”, spune Irina Margareta Nistor, critic de film.

EH-TW5350

„Experienta home cinema ar trebui sa furnizeze imagini mari si clare, cu numeroase detalii de umbre bine definite si nuante intense de negru, acestea fiind caracteristici definitorii pentru EH-TW5350, EH-TW5300 si EH-TW5210. Datorita design-ului compact si curbat, aceste proiectoare accesibile si versatile arata excelent in casa, oferind, in acelasi timp, acces la cea mai noua tehnologie de pe piata”, mai spune Simona Decuseara.

EH-TW5210

Avand la baza tehnologia 3LCD, toate cele trei proiectoare includ un cip de anulare a zgomotelor, care contribuie la furnizarea celor mai clare si mai bine definite imagini de pana acum. Cu o luminozitate pe alb si pe culoare de 2.200 lumeni, proiectoarele sunt suficient de luminoase pentru a fi utilizate in conditii de lumina ambientala si in timpul zilei, iar datorita difuzorului de 5 W pot fi folosite fara sa fie necesare sisteme de sunet complexe.

Destinat persoanelor care doresc sa beneficieze acasa de o adevarata experienta de vizionare pe ecran lat a filmelor, programelor de televiziune si evenimentelor sportive, proiectorul EH-TW5350 ofera divertisment Full HD pe ecrane de pana la 332 inci, iar privitorii pot observa nuante intense de negru, datorita raportului de contrast dinamic de pana la 35000:1. EH-TW5350 are integrata functia Miracast pentru partajarea wireless de continut de pe dispozitivele inteligente cu Android.

Noile proiectoare presupun o intretinere minima. Spre exemplu, daca fiecare dintre cele opt modele din gama Epson Business vor fi folosite pentru a viziona un film in fiecare zi, ar dura 15 ani pana cand lampa sau filtrul ar necesita inlocuirea. De asemenea, cele trei proiectoare din gama Epson Home pot fi folosite pentru vizionarea in fiecare zi unui film pe ecran mare pentru urmatorii 11 ani, fara a schimba lampa .

Gama completa de proiectoare va fi disponibila pentru achizitionare incepand cu luna octombrie.