Stiri

eMAG deschide primul Apple Shop din Romania pe 18 septembrie

eMag Apple Shop-1

eMAG a anuntat deschiderea primului Apple Shop din Romania, in showroomul Crangasi din Bucuresti, in data de 18 septembrie.

eMAG ii invita astfel pe clienti sa descopere experienta autentica Apple prin designul unic al spatiului, produsele prezentate, precum si prin consultantii de vanzare special instruiti.

„La eMAG ne dorim sa oferim clientilor o experienta foarte buna de cumparare printr-o gama variata de produse, preturi bune si oferte excelente in evenimentele de cumparaturi, livrare rapida si servicii bune de retur. Prin deschiderea Apple Shop in showroom-ul eMAG aducem experienta Apple consumatorilor romani”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

eMAG Apple Shop va comercializa produse Apple, de la MacBook, iPhone si iPad, la accesorii. in plus, in showroomul Crangasi din Bucuresti, clientii vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizati Apple: drone, boxe, cantare, dar si cunoscutele casti Beats.

In cadrul eMAG Apple Shop, echipa instruita de reprezentanti Apple, avand puternice competente pe zona de IT si mobile, va ajuta clientii sa descopere cele mai noi produse ale companiei. Printre acestea se numara iPhone, iPad Air, iPad mini, MacBook, ¡Mac, OS X Yosemite, cel mai performant sistem de operare pentru desktop si urmatoarea generatie de aplicatii ¡Work si iLife, gratuite la cumpararea oricarui produs Mac sau iOS.

Totodata, eMAG Apple Shop va gazdui si evenimente speciale, cum ar fi lansari de produse, prezentari adaptate la nevoile clientilor, dar si sesiuni de training pe zona de tehnologie. Showroomul eMAG Crangasi se afla in interiorul Grant Shopping Center, pe Soseaua Virtutii 148.