Philips BDM3490UC
Monitoare

BDM3490UC este primul monitor curbat de la Philips

Philips BDM3490UC

Philips lanseaza primul model cu ecran curbat pentru pc ce are rezolutie Quad HD si tehnologie MultiView.

Monitorul Philips BDM3490UC de 34-inci Brilliance Curved UltraWide aduce utilizatorul in centrul actiunii. Privind monitorul de aproape, acesta lasa impresia ca este axat in intregime pe persoana asezata in fata sa. Forma curbata nu solicita atat de mult miscarile capului ca un ecran plat pentru urmarirea continutului aflat la marginea monitorului. Sticla si marginile foarte inguste ale monitorului ofera senzatia ca rama nu exista, marind suprafata de vizualizare.

Tehnologia DTS intensifica calitatea audio a boxelor integrate, completand armonios imaginile afisate. Prin intermediul DTS (digital theater systems) boxele integrate reusesc sa amplifice sunetul prin efecte de bass.

In afara de liniile sale inovatoare, monitorul Philips BDM3490UC de 34 inci ofera un nivel ridicat din punct de vedere optic. Imaginile sunt stralucitoare si extrem de clare datorita CrystalClear, UltraWide Quad HD, a tehnologiei LCD AH-IPS si rezolutiei de 3440 x 1440. Ecranul poate diferentia fiecare gradatie la o calitate foarte buna in urma a celor peste 1 miliard de culori. Acesta ofera de asemenea 99% din spectrul RGB care este vital in mentinerea claritatii si calitatii in timpul utilizarii diverselor aplicatii dispozitive si programe.

Formatul UltraWide 21:9 creeaza un spatiu foarte mare pentru desfasurarea activitatii intr-o zi plina de multitasking. Utilizatorii pot vizualiza si compara informatiile din ferestre in mod constant fara o comutare prealabila, fara efort, chiar si atunci cand ecranul este impartit in mai multe sectiuni similar folosirii tehnologiei MultiView.

Un impuls important dat performantei imaginilor este oferit de catre Philips Smart Technologies, care asigura utilizatorilor o experienta vizuala de calitate. Aplicatia SmartContrast ajusteaza automat culorile si controleaza lumina de fundal pentru a spori intensitatea contrastului pentru cele mai bune imagini digitale si video-uri. Modul “Economy” este creat special pentru a afisa numai aplicatiile de lucru zilnice ale utilizatorului oferind un consum redus de energie.

BDM3490UC

Noul monitor dispune de toate variantele existente de conectivitate pentru a putea face munca mai usoara pentru utilizatori. DisplayPort si HDMI 2.0 pentru imagini de calitate ridicata, tehnologia MHL pentru utilizarea continutului telefoanelor inteligente pe ecran si USB 3.0 pentru transfer de date rapid si incarcarea telefonului si a altor dispozitive mobile.

Noul monitor LCD curbat UltraWide de la Philips va fi disponibil in marile magazine de specialitate la sfarsitul lunii octombrie.

Specificatii tehnice:

Philips-BDM3490UC-spec