quickmobile
Stiri

QuickMobile a primit comenzi pentru 400 de telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus

quickmobile

QuickMobile a inregistrat, in doar 3 zile, precomenzi pentru 400 de telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus, valoarea medie a vanzarilor ridicandu-se la peste 400.000 euro.

Toate produsele vor fi livrate incepand cu 30 septembrie, data pana la care retailer-ul estimeaza ca va inregistra in total aproximativ 1.000 de precomenzi pentru noile dispozitive iPhone.

Vineri, 11 septembrie, QuickMobile a anuntat ca aduce in exclusivitate pe piata locala telefoanele iPhone 6s si iPhone 6s Plus, iar terminalele au fost disponibile la precomanda de sambata, 12 septembrie. In urma anuntului, retailerul IT&C a inregistrat in weekend si in prima zi din aceasta saptamana circa 400 de precomenzi pentru noile varfuri de gama ale Apple, insemnand aproximativ 400.000 euro.

”iPhone 6s si iPhone 6s Plus au un succes evident in Romania. Acest trend se va mentine, astfel ca, pana la finalul perioadei de precomenzi, ne asteptam sa inregistram in total 1.000 de cereri pentru aceste terminale. Faptul ca 400 de utilizatori au platit in avans, in medie, cate 1.000 de euro pentru ultimele telefoane lansate de Apple, arata ca increderea in ofertele la precomanda ale QuickMobile creste tot mai mult”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Dintre cele 400 de precomenzi realizate de romani, majoritatea au vizat modelul clasic, cu ecran mai mic, de 4,7 inch – iPhone 6s. Jumatate dintre smartphone-urile precomandate sunt modele cu 64 GB, 30% cu 128 GB, iar 20% cu 16 GB, culorile preferate fiind negru si noua culoare Rose Gold. In ceea ce priveste topul pe orase, cele mai multe comenzi au venit din Bucuresti, Cluj Napoca si Constanta.

Toate produsele Apple comercializate de catre QuickMobile beneficiaza de 24 de luni garantie, asigurata de catre service-uri autorizate de producator.

iPhone 6s, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, iPhone 6s Plus, au fost prezentate de catre Tim Cook, CEO-ul Apple, ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Cele doua telefoane au pastrat dimensiunile si rezolutiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, noutatea principala fiind tehnologia intuitiva 3D Touch, care raspunde in functie de intensitatea atingerii. Astfel, utilizatorul poate, printre altele, sa aleaga intre multiple aplicatii si sa previzualizeze e-mail-urile.

Romania nu se afla in primul val de tari pentru care iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi, insa QuickMobile a scurtat procesul, astfel incat fanii iPhone din Romania sa nu fie nevoiti sa astepte foarte mult timp pana cand vor fi in posesia telefonului dorit.

Astfel, iPhone 6s este disponibil la precomanda pe QuickMobile.ro incepand cu pretul de 3.599,9 lei, in culorile negru, alb, gold si Rose Gold, iar preturile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

Telefoanele se alatura astfel unei liste lungi de smartphone-uri si gadget-uri aduse in premiera de catre QuickMobile pe piata din Romania, de la inceputul anului in oferta retailer-ului regasindu-se dispozitive precum Samsung Galaxy Note 5, Apple Watch, Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sau Asus ZenFone 2.