Stiri,  Televizoare

Seriile Sony X91C, X90C, X85C si S85C devin compatibile HDR

S80C

Sony extinde gama de televizoare Ultra HD 4K care dispun de compatibilitate High Dynamic Range (HDR).

In plus fata de modelele deja anuntate din seriile X93C si X94C, Sony adauga compatibilitatea HDR pe modelele din seriile X91C, X90C, X85C si S85C, printr-un update de firmware ce va fi disponibil pe parcursul acestui an. Sony a demarat parteneriate cu furnizori de servicii de video streaming precum Amazon Video pentru a le oferi utilizatorilor o gama mai larga de continut HDR, o tehnologie premium care genereaza nuante mai intense de negru, luminozitate superioara si tonuri bogate de culori.

HDR reproduce o gama larga de nivele de luminozitate si asigura un contrast superior pe ecran. Contrastul imbunatatit dezvaluie cele mai subtile nuante ale imaginii, de la negru bogat si umbre, la cel mai luminos alb si cele mai detaliate culori. Cu televizoarele compatibile HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare si trasaturi distincte, rezultand un nivel de detaliu nemaiintalnit.

„Sony a fost dintotdeauna lider pe segmentul tehnologiei HDR, de la camerele video profesionale HDR, la productia si editarea imaginilor in format HDR si la linia de televizoare cu tehnologie HDR. Ne bucuram sa le putem oferi utilizatorilor imagini HDR de cea mai buna calitate, de la obiectivul camerei, pana la televizorul din livingroom”, a declarat Motoi Kawamura, General Manager al departamentului de TV Product Planning si Marketing in Europa.

Tehnologia X-tended Dynamic Range de la Sony disponibila pentru modelele X94C si X93C imbunatateste experienta de vizionare prin nuante de negru mai intense si un alb mai luminos. Functionalitatea X-tended Dynamic Range prezenta la modelul Sony X93C ofera un nivel de luminozitate de doua ori mai puternic, in timp ce X-tended Dynamic Range PRO de pe modelul X94C tripleaza nivelul de luminozitate.