Noutati,  Periferice

Creează și comunică de pe orice dispozitiv cu noua tastatură și noul mouse de la Logitech

Logitech lansează noua tastatură Logitech® K380 Multi-Device Bluetooth® Keyboard și noul mouse Logitech® M535 Bluetooth® Mouse, oferind utilizatorilor libertatea de a lucra și crea pe orice dispozitiv, oriunde.

M535 Mouse Blue ENVIRO - 1

“Trăim într-o epocă a creativității în care putem capta, edita și publica orice conținut de pe orice dispozitiv, oriunde ne-am afla. În această lume conectată prin multitudinea de dispozitive inteligente, munca nu mai este legată de birou sau de un spațiu bine definit. Magazinul, canapeaua, curtea din spatele casei sau de ce nu, cafeneaua, devin noile spații de lucru iar tastatura Logitech K380 și mouse-ul M535 alimentează și sprijină libertatea de a crea oriunde, fără a compromite precizia și confortul”, a declarat Charlotte Johns, vice-președinte global al diviziei de periferice a Logitech.

K380 keyboard lifestyle - 3

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Tastatura Buetooth K380 Multi-Device aduce confortul și comoditatea tastării la birou pe computer, smartphone și tablet. Conectează tastatura până la trei dispozitive și comutează între ele prin intermediul butonului Easy-Switch. Tastatura va recunoaște dispozitivul conectat și comenzile rapide, făcând experiența tastării mai familiară și mai confortabilă. Autonomia celor două baterii AAA a tastaturii Logitech K380 Multi-Device este de până la doi ani. Tastatura va fi disponibilă în culorile albastru și gri, la un preț recomandat de 44.99 Euro.

M535 Mouse BT Lifestyle - 2

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Mouse-ul Logitech Bluetooth M535 permite lucrul pe orice dispozitiv inteligent, oricând, oriunde. Butonul de navigație programabil oferă control utilizatorului, permițând comutarea între aplicații, între dispozitive, mutarea și copierea fișierelor și a imaginilor, replicarea gestului de control cu trei degete, propriu computerelor Mac și cu ajutorul căruia se controlează Task View-ul de pe Windows 10. Mouse-ul realizează un tracking foarte bun pe suprafețe de mai multe tipuri, de la mesele de metal din cafenele până la cele de pal sau furnir – datorită unui senzor optic cu laser. Mouse-ul este portabil, include o rotiță de control vertical, are o formă curbată și textură cauciucată care oferă confort pentru o durată îndelungată, putând fi folosit până la zece luni cu o singură baterie tip AA. Modelul M535 va fi disponibil în culorile albastru și gri, la un preț recomandat de 44.99 euro.

K380 keyboard lifestyle - 2

Prin descarcărea sotware-ului Logitech Options Software, utilizatorii pot personaliza atât tastatura cât și mouse-ul pentru a îmbunătăți experiența și pentru a descoperi o multitudine de opțiuni. Deși aceste două produse nu sunt dependente unul de celălalt, noul model de tastatură și de mouse fac o echipă bună împreună, oferind culori potrivite și un design distinctiv.