Philips SHB5900
Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

IFA 2015: Philips a prezentat noile game de casti

Philips SHB5900

La IFA Berlin 2015, Gibson Innovations a prezentat noi modele de casti Philips, adevarate solutii pentru divertisment, care rezolva ”nevoi” de baza: castile care anuleaza zgomotele ambientale, castile care se conecteaza in pereche la un singur device pentru ca doua persoane sa asculte aceeasi muzica, in acelasi timp, casti special proiectate pentru copii care limiteaza volumul la 85 de decibeli si casti pentru persoanele in varsta cu dificultati de auz.

Philips SHB9850NC

Noile casti wireless din gama Active Noise Canceling (ANC) vor schimba modul in care ascultati muzica, astfel ca nu mai trebuie sa va faceti griji legate de zgomotele din mediul inconjurator. Tehnologia ActiveShield ProTM elimina 99% din sunetele perturbatoare din jurul vostru. Castile au patru microfoane (doua externe si doua interne) care monitorizeaza sunetele din afara si le anuleaza eficient, astfel incat nu veti mai auzi niciun sunet din mediul inconjurator si puteti asculta melodiile preferate fara a fi perturbati.

Modelul Philips SHB9850NC ofera o autonomie de 16 ore si, datorita microfonului incorporat si a comenzilor tactile, va permite sa efectuati usor comenzi si sa raspundeti apelurilor telefonice. Se imperecheaza rapid cu dispozitivele portabile prin tehnologie NFC si, cand se termina bateria, pot fi conectate prin cablu pentru a va bucura in continuare de ritmurile preferate.

Philips SHB5900 black

Tot wireless, dar intrauriculare, noile modele Philips SHB5900 va ofera in premiera posibilitatea de a conecta doua perechi de casti la acelasi player, datorita tehnologiei MusicChainTM, via Bluetooth, pentru a asculta impreuna aceleasi melodii. Nu mai trebuie sa ascultati pe rand si totul se face printr-o simpla apasare a unui buton. Se conecteaza la dispozitivele portabile prin Bluetooth si NFC si sunt disponibile in sase variante de culoare. De remarcat este faptul ca au difuzoare de 8mm, capabile sa redea un sunet clar si cu un bas puternic, iar bateria, cu o autonomie de 8 ore, este integrata pe cablu, astfel incat castile sunt usoare si comode.

Philips Kids SHK4000

Copiilor le place sa asculte muzica! Studiile arata ca 70% dintre parintii care au copii cu varsta sub 12 ani le permit acestora sa utilizeze casti, dar doar 6% dintre modelele existente pe piata sunt proiectate special pentru cei mici. Pornind de la aceste date statistice, Gibson Innovations a proiectat special pentru copii castile Bluetooth Philips SHK4000 cu limitatoare de volum care impiedica sunetul sa depaseasca 85 decibeli, astfel incat nu pot dauna auzului acestora. Au microfon care le permite copiilor sa vorbeasca si la telefon, banda de sustinere este ajustabila, iar pernutele moi sunt confortabile. Sunt disponibile in doua variante de culoare (bleu cu mov si bleu inchis cu bleu deschis) iar in pachet copiii vor gasi stickere pentru personalizare.

Philips AudioBoost SCC5001

Pentru persoane in varsta cu dificultati de auz, Gibson Innovations lanseaza castile wireless Philips AudioBoost (SCC5001) pentru televizor. Se conecteaza foarte simplu la televizor prin intermediul unui transmitator special, cu rol si de incarcator. Au un design in forma de stetoscop, astfel incat pot fi utilizate chiar si de catre cei care poarta ochelari, si sunt comode la folosirea pe perioade lungi de timp.

Volumul fiecarei casti poate fi ajustat independent, pentru fiecare ureche, si pot fi conectate pana la patru perechi de casti la un singur transmitator. Volumul televizorului poate fi pe modul ”Mute” sau la orice alt nivel, astfel incat si ceilalti din camera, care nu poarta casti, sa asculte conform preferintelor.

In plus, castile Philips AudioBoost au microfon incorporat care preia si amplifica sunetele din mediul inconjurator, astfel incat cei care le poarta sa poata participa fara retinere la conversatiile familiei.