Tablete

IFA 2015: Lenovo a lansat YOGA Tab 3 Pro si YOGA Tab 3

Yoga Tab 3 Pro

Lenovo a lansat la IFA 2015 3 a lansat noile tablete cu android din gama YOGA Tab: YOGA Tab 3 Pro si YOGA Tab 3.

Realizate ca cele mai performante tablete video, noile serii ofera cea mai buna experienta multimedia din aceasta clasa, pastrand in acelasi timp design-ul multimodal caracteristic.

Capul de serie YOGA Tab 3 Pro are incorporat un proiector de 70” si este optimizat pentru Netflix. YOGA Tab 3 Pro are patru difuzoare frontale JBL, pentru a reproduce sunetul la o calitate excelenta, si, pentru prima oara, prin difuzoarele incorporate, este asigurata experienta virtuala Dolby Atmos, care ofera o senzatia deosebita ascultatorului. Tableta are incarcata aplicatia Netflix pentru a asigura recomandari si continut personalizate chiar de pe ecranul tabletei, in format HD optimizat. De asemenea, YOGA Tab 3 Pro este dotat cu Dolby Digital Plus, pe care Netflix il transmite prin continutul sau HD, permitand un dialog mai clar si un sunet mai captivant.

Aditional, modelele YOGA Tab 3 de 8” si 10” sunt o alegere perfecta pentru entertainment, prin camera rotativa cu functie de control prin gesturi, perfecta pentru a face fotografii sau video-uri din aproape orice unghi. Pentru ca are una dintre cele mai performate baterii, utilizatorii pot viziona relaxati emisiunile lor preferate, putand ramane conectati prin suportul LTE.

YOGA Tab 3

Experienta vizionarii filmelor de top de la Hollywood si modul in care te poti juca si incarca o pagina Web sunt categoric imbunatatite pe YOGA Tab 3 Pro, gratie ecranului de 70”. Tableta surprinde si cu o plasare optimizata a proiectorului, dar si cu capacitatea de rotatie de 180º a acestuia, asigurand imagini la scara reala, de cinema, pe tavan sau pe pereti, pana la 70” latime. Cu 299 pixeli per inci, ecranul QHD (2560×1600) de 10.1” este mult mai clar, redand si mai fidel culorile, gratie tehnologiei Smart Display.

Utilizatorii tabletei se pot bucura de o experienta de cinema fara a folosi casti, gratie sistemului de sunet integrat JBL si tehnologiei Dolby Atmos – o premiera pentru tablete. Pentru a asigura o claritate si mai buna si un output mai puternic, sistemul de sunet are 4 difuzoare frontale, foarte bine definite prin tehnologia Hi-Fi Wolfson Master.

Elegant si rafinat, noul YOGA Tab 3 Pro este atent asamblat cu materiale premium, precum aluminiu, iar pe spate este folosit unul cu aspect de piele, mentinand in acelasi timp design-ul ultra-slim. Rezistenta la stropire si perfect echilibrata pentru o experienta placuta de manevrare, aceasta tablet se remarca in mod categoric in multitudinea de tablete mai mici, prin versatilitatea sa si prin autonomia mare a bateriei, asigurand toata energia de care are nevoie un utilizator pentru o zi de folosire.

Yoga Tab 3 10

Avand deja instalat Smart Window 2.0, pentru o capacitate multitasking imbunatatita, utilizatorii pot face mai multe lucruri cu rapiditate crescuta. Gratie layout-ului imbunatatit, YOGA Tab 3 Pro permite folosirea unei aplicatii de fundal in timp ce sunt deschise doua ferestre. Practic, orice se incarca usor pe ecran. E-mail, stiri, YouTube – te bucuri de ele in acelasi timp!

Lenovo YOGA Tab 3 Pro este disponibila in varianta Puma Black, iar YOGA tab 3 de 8” si 10” in varianta Slate Black. Disponibila in versiunile de 8” si 10”, YOGA Tab 3 este cea mai buna tableta video pe care o poti lua oriunde, putand sa te conectezi oriunde si oricand gratie duratei lungi de functionare a bateriei si a suportului LTE. Ambele modele sunt dotate cu video si aplicatii, au o portabilitate de neegalat, un ecran HD (1,280 x 800), difuzoare stereo frontale cu sunet Dolby Atmos, cantarind doar 466 g.

Prin camera rotativa de 180º, utilizatorii se pot bucura de selfie-uri creative si fotografii active, din unghiuri si perspective greu de atins pana acum. Capacitatea de control prin gesturi faciliteaza realizarea unei fotografii mai usor ca oricand. Cu una dintre cele mai performante baterii din clasa lor, aceste tablete pot fi folosite cu usurinta pe durata unei zile.

Seriile Lenovo YOGA Tab 3 vor fi disponibile din noiembrie, la partenerii Lenovo.

[table id=2 /]