Telefoane Mobile

Philips S309 un smartphone practic la un pret accesibil

Philips S309

China Electronics Corporation aduce in Romania un nou smartphone din gama S, Philips S309.

Noul smartphone Philips S309 este disponibil in doua variante dual SIM/single SIM si este echipat cu sistemul de operare Android 4.4.

“S309 este un model entry level in doua versiuni, dual SIM/single SIM, si vine cu un design atractiv, ergonomic si compact”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “Dimensiunile si interfata intuitiva fac ca noul smartphone sa fie ideal pentru cei care isi doresc un telefon practic, usor de folosit si care nu face rabat de la functii multiple.”

Philips S309 are un ecran de 4 inch WVGA TFT cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. La interior Philips S309 este echipat cu un procesor dual-core de 1 Ghz, 1GB RAM si o memorie interna de 4GB ce poate fi extinsa prin slot MicroSD pana la 32 de GB. Pe partea de conectivitate Philips S309 dispune de WI-FI, Bluetooth si GPS/ A-GPS.

In plus smartphone-ul Philips S309 beneficiaza de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci cand ruleaza aplicatii grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Datorita acestei optimizari, Philips S309 are o autonomie crescuta cu pana la 30%. Telefonul are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care ofera pana la 9,5 ore de convorbire si pana la 20 de zile de functionare in standby.

Philips S309 are o camera principala de 5 megapixeli cu autofocus si blitz. De asemenea, telefonul dispunde si de o camera frontala de 0,3 megapixeli.

Telefonul va fi disponibil in oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar va putea fi cumparat si de la retaileri specializati, printre care se numara eMag, Flanco, Altex etc. Philips S309 este disponibil cu carcasa de culoare neagra la un pret de vanzare recomandat de 319 RON.