Periferice

Samsung vine la IFA 2015 cu trei noi modele de boxe Wireless Audio 360

Front-Set_WAM1500_3500_5500

Samsung a adaugat trei noi modele gamei de boxe Wireless Audio 360, modelele R5, R3 si R1. Noile sisteme audio care propaga sunetul in toate directiile vor putea fi vazute in premiera la targul de tehnologie IFA 2015. Boxele au integrate o interfata tactila si o aplicatie Multiroom imbunatatita pentru smartphone-urile, tabletele si accesoriile smart ale utilizatorilor.

Modele R5, R3 si R1 fac parte din gama Samsung Wireless Audio 360, lansata odata cu mult apreciatele R7 si R6, si le ofera utilizatorilor acelasi sunet de calitate, echilibrat, precum si un design premium, care completeaza elegant orice spatiu.

„Prin aceste noi modele introducem pe piata un nou nivel de calitate a sunetului, pastrand un design simplu, dar in acelasi timp premium si oferim o interfata mult mai intuitiva. Modelele R5, R3 si R1 vor consolida statutul de lider pe care Samsung il detine pe piata sistemelor audio dedicate utilizatorilor obisnuiti,” a declarat Jurack Chae, Senior Vice President Visual Display Business, Samsung Electronics

WAM3500_006_Top

Modelele R5, R3 si R1 au optiuni de control simplificate pentru o experienta de utilizare cat mai intuitiva. Utilizatorii pot modifica nivelul de volum, pot rula melodii sau pot selecta diferite surse de muzica printr-o simpla apasare sau glisare in partea superioara a boxelor.

Modele R5, R3 si R1 se conecteaza la aplicatia Multiroom, disponibila pentru smartphone-urile si tabletele cu Android sau iOS, oferind posibilitatea de a partaja muzica pe dispozitivele interconectate prin Wi-Fi din intreaga casa. Aplicatia le permite utilizatorilor sa gaseasca si sa selecteze cu usurinta melodii sau sa creeze playlist-uri pe ecranul dispozitivului.

WAM5500_003_Lookdown

Aplicatia Samsung Multiroom a fost actualizata pentru a functiona si cu dispozitivele Samsung Gear S si va fi disponibila si pe accesoriile smart care urmeaza sa fie lansate, prin intermediul unei interfete simple, fara a depinde de un smartphone.

De pe accesoriile smart, utilizatorii pot controla redarea si volumul muzicii, pot cauta si pot selecta diferite melodii sau playlist-uri. De asemenea, accesoriile afiseaza pe ecran informatii despre melodiile in curs, precum si o lista cu boxele disponibile, toate acestea printr-o simpla glisare cu degetul pe ecran.

WAM5500_004_Detail

Samsung a incheiat un parteneriat cu Qobuz, un serviciu de streaming muzical online, pentru a-si oferi serviciile de streaming de inalta calitate pe dispozitivele audio Samsung. Acest parteneriat le ofera utilizatorilor acces la continutul lor preferat audio, la cea mai buna calitate si consolideaza angajamentul Samsung de a le oferi acestora cea mai buna experienta audio de pe piata.

Noile modele vor fi disponibile pe pietele din Europa si S.U.A. incepand cu ultimul semestru al anului 2015.