Monitoare

Monitoarele AOC G2260VWQ6 si G2460VQ6 au grija de ochii tai

AOC G2460VQ6

AOC a lansat monitoarele de gaming AOC G2260VWQ6 si G2460VQ6 ce folosesc tehnologiile AMD FreeSync si Anti-Blue Light.

Lumina albastra poate afecta vederea utilizatorilor in diverse moduri. Pentru a elimina partea daunatoare a undelor luminoase, tehnologia AOC Anti-Blue Light muta varful lungimii de unda de la 450nm la un nivel mult mai sigur de 460nm. Ca urmare a acestei schimbari, fasciculele daunatoare sunt reduse cu peste 90%. Doar prin adaptarea luminii de culoare albastra prin intermediul nivelului nou aplicat, fara ca aceasta sa fie blocata sau filtrata, culorile reusesc sa ramana la fel de stralucitoare, calitatea imaginii neavand de suferit.

grafic

Un alt efect care poate deranja ochii utilizatorilor este efectul de scintilatie a imaginilor. Aceasta situatie are loc atunci cand reglarea luminozitatii ecranului LED se petrece in paralel cu actiunea de refresh a monitorului, putand afecta ochii si crea discomfort ocular. Tehnologia AOC Flicker Free foloseste curent direct in timp ce monitoarele normale functioneaza prin tehnica pulse width modulation. Aceasta tehnologie reduce semnificativ efectul de scintilatie care rezulta in discomfort ocular, permitand astfel utilizatorului sa petreaca mai mult timp in fata monitorului.

AOC G2260VWQ6

Cu ajutorul tehnologiei AMD FreeSync si un timp de raspuns de o milisecunda la 60 hertzi, gamerii pot obtine o experienta de gaming foarte placuta fara intreruperi, neclaritati ale imaginii sau lag. Astfel, conditiile de gaming sunt optime pentru orice tip de gamer, profesionist sau amator. La inceputul anului, AOC a lansat alte doua monitoare (AOC G2460PF si G2770PF) care folosesc tehnologia AMD FreeSync pentru satisfacerea unei experiente unice de gaming cu o rata de refresh de 144Hz. Toate cele patru modele dispun de un raport de contrast de 80.000.000:1, care asigura o profunzime de camp ridicata.

Modelele AOC G2260VWQ6 si G2460VQ6 vor fi disponibile in magazine incepand cu luna septembrie la pretul recomandat de 749 lei si, respectiv, 899 lei.