Acer XZ350CU
Monitoare

Acer XR341CK si XZ350CU sunt noile monitoarele curbate de gaming

Acer XZ350CU

Acer a lansat doua noi monitoare de gaming curbate, ultra-wide (21:9) – Acer XR341CK si XZ350CU, ce vor fi disponibile si in magazinele din Romania de luna viitoare.

Cele doua modele dispun de tehnologie Frame Rate Sync si completeaza gama de gaming al carei produs erou – Predator X34 – primul monitor cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, a fost lansat in luna aprilie a acestui an. Gama tot mai extinsa de monitoare curbate Acer furnizeaza cele mai reale si captivante imagini, potrivite gamerilor care cauta experiente la cel mai ridicat nivel.

Beneficiind de tehnologii precum NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync sau Adaptive Sync, sistem de sunet DTS Sound si functii OSD pentru gaming, monitoarele raspund celor mai pretentioase cerinte de gaming sau de design profesionist:

• Predator X34 – 34” UltraWide QHD cu tehnologie G-SYNC, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
• Acer XR341CK – 34” UltraWide QHD cu tehnologie FreeSync, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
• Acer XZ350CU – 35” UltraWide FHD cu Adaptive Sync, 144 Hz, DTS Sound

Formatul 21:9 disponibil intr-un ecran curbat transforma experienta de vizionare, creand sentimentul unei participari active la actiune. Acesta ofera o vizionare uniforma, in timp ce rezolutia UltraWide QHD (3440 x 1440) si unghiul de 178 de grade asigura o experienta de joc, de lucru sau de vizionare de filme foarte reala. Monitoarele curbate Acer asigura o reproducere fidela a culorilor datorita suportului 100% pentru spectrul de culori sRGB, facându-le ideale in activitatea de zi cu zi a designerilor si a fotografilor.

Subtiri si fine, avand unghiuri dinamice, un suport modern din aluminiu si design ZeroFrame, monitoarele ofera vizualizare optima intr-o dimensionare minimalista, ideala pentru set-up-uri multi-ecran. Suportul atractiv din orice unghi ar fi privit permite totodata ascunderea cablurilor.

“Suntem liderii pietei cu gama noastra de monitoare format 21:9. Predator X34 este un monitor adresat jucatorilor dedicati, care a revolutionat piata in momentul lansarii. Urmatoarele doua modele cu ecran curbat demonstreaza anagajamentul Acer de a oferi gamerilor adevarati, profesionistilor si pasionatilor de home entertainment cele mai bune solutii de vizionare”, a declarat Marian Bratasanu, Business Development Manager Desktop&Display Solutions, Acer Romania.

Tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, disponibila pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent in jocuri. Aceasta permite placii grafice sa comunice cu monitorul si sa ajusteze rata de rendare pentru a furniza o experienta lina de vizionare.

Acer XR341CK

Intreaga gama de monitoare curbate dispune de setari OSD GamingView oferind utilizatorilor libertatea de a crea si salva pana la trei profiluri prestabilite, pentru a maximiza experienta de joc si a ajusta luminanta LED astfel incit sa reduca orice interferenta. Ajustarea nivelului de negru contribuie la o imagine mai clara in scenele intunecate de gaming, in timp ce claritatea imaginilor imbunatateste experienta jocurilor FPS.

Sistemele DTS cu boxe de 9W asigura un sunet premium ce reda cu fidelitate suieratul gloantelor, zgomotul de sticla sparta sau explozie, plasând jucatorul in atmosfera potrivita.

Concepute sa suporte rate ridicate de transfer, monitoarele au porturi HDMI 2.0, sau DisplayPort. Seria de monitoare curbate are, de asemenea, patru porturi USB 3.0 in spatele ecranului, oferind optiuni multiple de conectare la dispozitivele de gaming, precum si pentru a incarca telefoane si alte gadgeturi.

Proiectate pentru a fi cat mai ergonomice, monitoarele pot fi inclinate de la un unghi de -5° la 35°si ajustate pe verticala pana la 130 mm, pentru o vizionare cat mai confortabila. Tehnologia EyeProtect include filtru pentru lumina albastra, tehnologie flicker-less, ajustare fina si comfyview pentru a reduce oboseala ochilor. Designul zero-frame permite set-up-ul cu mai multe monitoare pentru o experienta imbunatatita de gaming.

Cele doua monitoare vor fi disponibile la preturi incepand de la 5299 de lei.