zilele nikon
Stiri

Zilele Nikon – oferte si prezentari gratuite

zilele nikon

F64 si Nikon anunta “Zilele Nikon” pentru a doua jumatate a lunii august.

Evenimentul se va desfasura in perioada 19-22 august in sala expozitionala a magazinului F64 si cuprinde trei prezentari fotografice, o tura foto in Delta Vacaresti, reduceri si oferte speciale la echipamente foto Nikon, dar si un concurs fotografic intitulat “Sunt Calator”. Cele trei prezentari desfasurate vor fi transmise live, pe site-ul F64.

Pe 19 august, incepand cu ora 19.00, va fi gazduita la sala expozitionala a F64 din bulevardul Unirii nr. 45 prezentarea “Fotografia de actiune” sustinuta de Mihai Stetcu. Participantii vor avea ocazia sa afle ce inseamna fotografia de actiune si cat de importanta este viteza de reactie in astfel de momente. Din dorinta unei interactiuni cat mai bune cu publicul, prezentarea va fi structurata in intregime pe intrebarile celor prezenti in sala.

Tot in prima zi a evenimentului, intre orele 15.00 – 21.00, se va putea testa echipament foto la standul Nikon din cadrul magazinului F64, iar primii 100 de vizitatori vor avea parte de surprize.

In data de 20 august, tot incepand cu ora 19.00, pasionatii vor avea ocazia sa il cunoasca pe Nicolae Cosniceru si sa afle cum se desfasoara relatia dintre client si fotograf, detalii “din culise” despre cum sunt realizate fotografiile, ce probleme pot aparea, dar si cum pot fi rezolvate fara sa afecteze intregul proiect.

Gina Buliga va sustine pe 21 august, incepand cu ora 19:00, o prezentare dedicata fotografiei de copii. Autoarea proiectelor “Daughters” si “Underwater Love” va oferi celor prezenti in sala sfaturi despre cum pot realiza acest gen de fotografie. “A fi copil este poate cel mai frumos lucru in viata si a pastra o parte din copilarie, din curiozitate, din uimire, din bucuria lucrurilor marunte este o arta in sine”, sustine Gina Buliga.

Evenimentul “Zilele Nikon” se incheie sambata, 22 august, cu o tura foto in Delta Vacaresti sustinuta de Dragos Stoica. “Delta Vacaresti din Bucuresti poate constitui un loc bun de practica, antrenament si, de ce nu, de relaxare. Locul este unic prin asezarea si formarea lui si de la inaltime asigura o o priveliste frumoasa, plina de inspiratie pentru fotografi”, spune Dragos Stoica despre acest loc pe care participantii vor avea ocazia sa-l vada si sa il fotografieze.

Pentru evenimentele derulate cu ocazia “Zilelor Nikon”, participarea se face in baza completarii unui formular de inscriere, locurile fiind limitate.