Televizor Philips Android seria 7000
Televizoare

Philips aduce in Romania a doua generatie de televizoare cu Android

Televizor Philips Android seria 7000

Dupa lansarea in 2014 a primelor televizoare smart cu sistem Android in Romania, TP Vision prezinta a doua generatie de televizoare Philips care utilizeaza sistemul de operare Android 5.0 (Lollipop).

Primele modele care vor fi comercializate pe piata din Romania sunt seriile 5500 si 7000, acestea fiind disponibile in magazine incepand cu saptamana aceasta.

Ceea ce putea fi experimentat numai pe telefoanele inteligente sau pe tablete, acum poate fi incercat si folosit pe noile televizoare Philips gratie sistemului de operare Android L. Acest nou sistem ofera o platforma TV completa pentru trairea si utilizarea aplicatiilor mobile pe televizor, fiind compatibil in acelasi timp cu functia VOD (video on demand) a modelelor Philips prin intermediul careia utilizatorii pot urmari programele preferate la orice ora din zi sau din noapte.

Televizor Philips Android seria 7000_1

In afara de posturile preferate de radio care pot fi urmarite prin intermediul serviciului de Internet radio, aplicatia video YouTube este de asemenea disponibila utilizatorilor. Pentru practicantii de yoga, pilates, fitness, cross fit, utilizatorii dispun de o plaja consistenta de aplicatii care prezinta programe de pregatire si intretinere a conditiei fizice (Workout TV). Prin intermediul multitudinii de aplicatii existente, noile televizoare ofera si o lista de aplicatii destinate special copiilor. Parintii pot opta pentru desene animate, programe educative, pot seta aplicatiile in functie de varsta celor mici sau in anumite cazuri chiar si limba, daca doresc sa-si familiarizeze copiii cu o anumita limba straina.

Utilizatorii pot descarca jocuri de pe platforma Google Play store, ori pot experimenta unele dintre numeroasele titluri de la cei mai mari producatori de jocuri din lume, fara a utiliza o consola special creata. Totodata, noile televizoare Android 5.0 ofera o navigare usoara si rapida prin meniurile si galeriile aplicatiilor.

De asemenea, noile televizoarele inteligente Philips joaca rolul unui centru de comanda al casei datorita conectivitatii foarte usoare la alte dispozitive inteligente din locuinta. Sistemele de securitate si cele de control ale aplicatiilor domestice (precum aerul conditionat sau sistemul de monitorizare a copiilor) pot fi de asemenea conectate si controlate prin intermediul noilor televizoare Philips. Intreaga experienta de conectare este completata de posibilitatea de a atasa, prin portul USB, diferite dispozitive externe precum gamepad-uri sau tastaturi cu ajutorul carora poti controla confortabil continutul de pe televizor.

Televizor Philips Android seria 7000_2

Modelele din seria 5500 integreaza un procesor Dual Core, in timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor Quad Core. Ambele serii 5500 si 7000 dispun de tehnologia Micro Dimming ce are rolul de a imbunatati contastul televizorului, analizand imaginea cu procesor dedicat, identificand sectiuni diferite si regland-o corespunzator. Cu ajutorul functiei Pixel Plus HD, calitatea imaginii este optimizata pentru a oferi imagini cat mai clare cu detalii foarte exacte. Televizoarele din seria 7000 dispun de tehnologia Philips Ambilight care face ca experienta de vizionare sa fie mai captivanta prin proiectarea unui halo de lumina din spatele ecranului pe peretele care-l inconjoara.

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie interna cu capacitate de pana la 16 GB, pentru stocarea aplicatiilor, jocurilor si continutului descarcat. Pentru cei care doresc mai mult spatiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu usurinta prin intermediul portului USB.

Noua generatie de televizoare smart Philips intareste pozitia TP Vision ca pionier in implementarea sistemului Android pe televizoarele inteligente si cea de lider de pe piata din Romania pe acest segment. Conform estimarilor interne, peste 5000 de produse din prima generatie de televizoare Philips cu Android au ajuns deja in casele romanilor.