Periferice

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse – un mouse portabil pentru orice suprafata

Logitech MX Anywhere 2_1

Logitech imbunatateste modul in care oamenii lucreaza prin lansarea noului Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse, un dispozitiv portabil ce functioneaza oriunde te duci.

Mouse-ul compact dispune de tehnologia Darkfield Laser Sensor care realizeaza un tracking precis pe orice suprafata, inclusiv pe sticla. Este indeajuns de mic pentru a-l putea introduce intr-o geanta, iar suprafata de cauciuc il face confortabil pentru o utilizare prelungita.

“Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse este versiunea mobila a modelului MX Master si ofera cea mai buna imbinare intre conectivitate, dimensiune si confort” , a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de periferice pentru computer in cadrul Logitech. “Este conceput sa-l folosesti oriunde si este de departe cel mai adaptabil mouse portabil pe care il poate oferi Logitech astazi.”

Dispunand de conectivitate dubla, mouse-ul Logitech MX Anywhere 2 Wireless se conecteaza la computerele Windows sau Mac prin receiver-ul Pico Unifying sau prin tehnologia Bluetooh Smart. Poti conecta MX Anywhere 2 cu pana la trei dispozitive in acelasi timp, iar prin atingerea butonului Logitech Easy Switch, poti comuta intre fiecare dispozitiv, putand astfel sa lucrezi de pe desktop, laptop sau tableta, fie acasa, fie cand esti plecat. Rotita de scroll a mouse-ului MX Anywhere 2 realizeaza un scrolling super rapid, care te ajuta sa parcurgi documente sau pagini Web lungi sau poti schimba pe modul click-to-click care te ajuta sa navighezi mai precis.

Smiliar mouse-ului Logitech MX Master Wireless Mouse, Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse poate fi personalizat folosind software-ul Logitech Options pentru replicarea gesturilor tactile specifice computerelor Mac. Bateria reincarcabila are o autonomie de pana la doua luni si inlocuieste nevoia altor baterii, iar un minut de incarcare al mouse-ului prin cablul USB permite folosirea lui pentru doua ore.

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse va fi disponibil in luna august in Europa la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Logitech MX Anywhere 3__