HTC One M9+
Telefoane Mobile

HTC ONE M9+ este primul telefon cu procesor Mediatek helio X10

HTC One M9+

Dupa ce a lansat in Asia in luna aprilie, HTC a a lansat recent si in Europa noul HTC One M9+.

HTC One M9+ preia designul integral metalic specific HTC si il imbina cu noi functionalitati, printre care un ecran 2K de 5.2” cu noua functie de securitate Fingerprint si HTC BoomSound cu sunet surround Dolby Audio™, pentru experiente multimedia memorabile. Noua functie imbunatatita Duo Camera promite fotografii de calibru profesionist, cu detalii clare, la cel mai inalt nivel de calitate si flexibilitate. Totodata, capacitatea de stocare generoasa microSD de 128 GB permite stocarea in siguranta a celor mai frumoase amintiri ale utilizatorilor, pe care acestia le pot lua cu ei oriunde.

Ca o dovada in plus a faptului ca HTC urmareste perfectionarea design-ului, HTC One M9+ preia tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 si HTC One M8, reunind in acelasi dispozitiv performanta, anduranta, finisajele elegante si interfetele intuitive. Carcasa integral metalica este o combinatie de precizie si maiestrie, datorita marginilor metalice care se imbina cu liniile curbe elegante. Finisajul gold on silver , cu margini aurii ce se imbina armonios cu spatele argintiu, incadreaza un ecran luminos si stralucitor.

HTC One M9+ ofera utilizatorilor control deplin si se asigura ca smartphone-ul le imbogateste cu adevarat viata. HTC Sense 7 furnizeaza o experienta complet personalizata, analizand in mod inteligent fotografiile preferate pentru a modifica experienta de utilizare a aplicatiilor, temele de culoare si imaginile de fundal. In plus, smartphone-ul devine o companie permanenta de calatorie, reinventand ecranul de pornire pentru a aduce pe prima pagina cele mai utile aplicatii in functie de locatia utilizatorului, pentru ca functiile care vin cu acest widget contextual si personalizabil sa fie la cel mult un clic distanta.

Cea mai buna camera foto este cea aflata mereu la indemana, iar smartphone-ul trebuie sa capteze cu usurinta imagini deosebite, creative si amuzante. Camerele foto ale HTC One M9+ sunt concepute pentru a surprinde fiecare moment la o calitate uimitoare, permitand oricand retrairea acelor momente.

Functia UFocus masoara adancimea pentru captarea informatiilor detaliate dintr-o imagine si selectarea punctului de focalizare dupa realizarea pozei, dand astfel utilizatorului posibilitatea de a crea portrete la nivel profesionist. Dimension Plus prezinta o perspectiva unica asupra fotografiilor, acestea putand fi vizualizate dintr-un unghi diferit prin simpla inclinare a ecranului, iar utilizatorul poate demonstra experienta 3D, spre incantarea familiei si prietenilor.

Partenerul ideal al fotografului spontan, HTC One M9+ surprinde optim cadrele in conditii de lumina slaba, datorita noului modul imbunatatit de camera frontala HTC UltraPixel. Astfel, camera selfie cu expunere automata dinamica permite realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale si mai echilibrate, in orice conditii de lumina.

HTC One M9+ dispune de Duo Camera de 20 de megapixeli, care accentueaza fiecare detaliu, permitand astfel obtinerea unor fotografii clare si a videoclipurilor la rezolutie 4K. Pentru o protectie ridicata impotriva zgarieturilor, obiectivul de pe HTC One M9+ este dotat cu o lentila din safir, iar calitatea fotografiilor si a clipurilor video va ramane la acelasi standard de calitate ca in prima zi.

HTC Sense 7 si HTC’s EYE Experience fac ca realizarea de fotografii creative sa fie si mai usoara. O intreaga gama de efecte noi de editare, incluzand Shapes, Prismatic si Elements, permit utilizatorului sa adauge putina maiestrie fiecarei fotografii. Cu aplicatia Zoe™ se pot crea automat clipuri video, adaugand apoi muzica preferata si oferind prietenilor posibilitatea de a completa colectia cu propriile fotografii, pentru a sarbatori si impartasi fiecare moment.

Indiferent unde sunt stocate pozele utilizatorului, noua galerie foto HTC One Gallery cauta imediat prin intreaga biblioteca de imagini, vizualizand fotografiile salvate pe smartphone, pe retelele de socializare si pe anumite platforme de cloud. Galeria pune la indemana intreaga colectie de imagini, sortandu-le in functie de data, locatie, eveniment, album, sau cautand chiar imagini separate cu ajutorul functiei Image Match.

O experienta de vizualizare excelenta merita si un sunet pe masura. HTC One M9+ garanteaza un sunet incredibil datorita sistemului HTC BoomSound. Difuzoarele frontale duale specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu generarea sunetului 5.1 Dolby Audio surround , ofera o experienta cinematica multidimensionala de neegalat. Asocierea dintre HTC BoomSound si Dolby Audio creeaza o imersiune audio totala, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de filme cu sunet ca la cinema, chiar si fara conectarea castilor sau difuzoarelor externe. Chiar si cei mai infocati fani ai muzicii vor fi incantati de sunetul, de inalta definitie redat fidel, pe 24 biti al telefonului, care depaseste chiar si calitatea unui CD.

Smartphone-urile devin rapid punctul central de divertismentul la domiciliu, iar cu HTC Connect utilizatorii se pot bucura de experienta multimedia si dincolo de telefon. Un gest de glisare verticala cu trei degete pe ecran conecteaza telefonul la televizoare sau difuzoare externe compatibile ale producatorilor de top, precum Harman Kardon. Functia playlist a HTC Connect permite redarea de continut de la smartphone-uri catre dispozitive de divertisment multiple.

HTC One M9+ vine cu un nou senzor pentru amprente, localizat in partea frontala a telefonului pentru acces rapid prin deblocarea telefonului cu o singura atingere. Datorita senzorilor multi-directionali, pentru deblocarea telefonului nu este necesara decat pozitionarea degetului pe senzor, in orice directie.

HTC One M9+ va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii august, in varianta de culoare Gold on Silver.