Electronic Beats Festival
Stiri

Telekom aduce la Bucuresti „Electronic Beats City Festival”

Electronic Beats Festival

Telekom aduce, in premiera la Bucuresti, „Electronic Beats City Festival”, un festival urban inedit, cu doua zile de muzica live.

Evenimentul va avea loc in perioada 2-3 octombrie si va gazdui artisti internationali si din Romania.

Electronic Beats, programul international de muzica al Deutsche Telekom, aduce evenimente unice, live, in tari din toata Europa. Anul acesta, Telekom a anuntat o noua serie de evenimente sub denumirea „Electronic Beats City Festival”, Bucurestiul fiind unul dintre primele orase unde Telekom aduce aceasta experienta muzicala originala.

In timpul celor doua zile de festival, artisti internationali si locali vor sustine concerte in mai multe locuri din Bucuresti. Informatiile despre bilete, locatii si programul artistilor vor fi anuntate in curand pe platforma www.electronicbeats.net.

Orasele in care vor avea loc urmatoarele editii ale festivalului de muzica Telekom Electronic Beats City Festival sunt Podgorica – Muntenegru (04-05 septembrie), Budapesta – Ungaria (16-17 octombrie) si Zagreb – Croatia (06-07 noiembrie).

Lansat in anul 2000, Electronic Beats este programul international de muzica al Deutsche Telekom si cuprinde un portofoliu media vast si inovator, inclusiv evenimente live in intreaga Europa. Platforma electronicbeats.net si revista Electronic Beats (premiata recent cu aur la Best Corporate Publishing, cea mai mare competitie Europeana de profil) include articole despre pionierii muzicii electronice. De asemenea, platforma online include si EB.RADIO, un post de radio cu transmisie 24/7, podcast-uri care pot fi descarcate si un canal video EB.TV, unde utilizatorii se pot bucura de imagini live de la festival, interviuri si testimonialele cu artistii, precum si montaje saptamanale cu imagini din spectacolele acestora.