Philips BDM3275
Monitoare

Noul monitor Philips BDM3275UP are rezolutie 4K

Philips BDM3275

 

MMD a lansat noul monitor Philips BDM3275UP cu rezolutie 4K Ultra High Definition (UHD).

Monitorul Philips BDM3275UP dispune de o adancime de culoare de 10 biti pentru reproducerea naturala, fara gradatie a culorii, de tehnologia flicker free care regleaza luminozitatea si reduce efectul de scintilatie si de un panel avansat IPS-AHVA cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, caracteristica ce iti permite sa te bucuri de calitatea imaginii din orice unghi.

Philips BDM3275 4

Cu nenumarate optiuni de conectivitate super rapide precum Display Port pentru viteze de transfer de date de pana la 10.9 Gbps, tehnologia MHL pentru continut redat de pe device-uri mobile (in timp ce acestea se incarca simultan), port HDMI universal si USB 3.0, noul display este perfect pentru fisiere video si audio necompresate cu rata de refresh cu latenta zero la o claritate UHD 4K.

Boxele stereo integrate ofera un sunet audio care va completa experienta de vizionare. Display-ul dispune de tehnologia MultiView, utilizatorii putand viziona simultan continut de pe doua dispozitive (PC si notebook, de exemplu) pe doua partitii separate ale ecranului. Datorita rezolutiei extrem de mari a UltraClear 4K, fiecare partitie este clara si luminoasa.

Philips BDM3275 3

Pentru a reduce riscul oboselii, display-ul dispune de tehnologia Smart ErgoBase ce permite ca monitorul sa fie inclinat si coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi confortabil de vizionare. Baza monitorului pastreaza in ordine cablurile, reducand dezordinea de pe birou cauzata de acestea.

Specificatii tehnice – Philips BDM3275UP:

LCD panel type, size: IPS-AHVA LCD
Backlighting technology: W-LED
Panel size: 32 inch / 81.3 cm
Optimal resolution: 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle: 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness: 350 cd/m²
Brightness uniformity: 96% ~ 105%
Display colors: Color support 1.07 billion colors
MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices
Connectivity: • USB: USB 3.0 x 4 with B.C.1.2
• Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1
• Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
• Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Sustainability: • Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
• Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards: Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, EAC, cETLus, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE