quickmobile
Stiri

QuickMobile introduce o noua categorie de produse: Factory Reseal

quickmobile

QuickMobile introduce in premiera o noua categorie de produse in oferta – factory reseal – dispozitive testate in showroom-urile retailerilor sau returnate in 14-30 zile de la achizitia online (durata de retur depinde in functie de tara) si reconditionate direct de catre producator sau fabrici autorizate de catre acestia.

Preturile acestor produse ajung sa fie cu pana la 30% mai mici decat cele ale modelelor noi.

Astfel, incepand cu aceasta luna, pe site-ul QuickMobile vor fi disponibile telefoane Apple iPhone 4, 4s, 5 si 5s reconditionate, la preturi incepand de la 799,9 lei, precum si telefoane Samsung Galaxy S3, S4 si S5, Samsung Galaxy Note 2, Note 3 si Note 4, la preturi incepand tot de la799,9 lei.

In cazul telefoanelor Sony, pe site vor fi disponibile modelele Z, Z1, Z1 Compact si Z2, de la pretul de 899,9 lei, in timp ce, dintre modele HTC, vor fi disponibile telefoane HTC One, One Mini, One M8, cu preturi incepand de la 999,9 lei.

„Cererea mare de produse Apple, atat la nivel national cat si international, completata de lipsa stocurilor si preturile mult mai bune, a pornit un nou trend pentru vanzarea de telefoane Apple reconditionate de catre producator. Asadar, am decis sa incepem si noi sa aducem in premiera pe piata din Romania astfel de produse, pe care le vom evidentia diferit la vanzare, pentru a nu crea confuzie in randul clientilor”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Produsele care vor intra in noua categorie sunt resigilate direct de producator, avand incluse toate accesoriile si sunt ambalate in cutia producatorului. In cazul Apple, la nivel international exista doar 5 astfel fabrici, iar numarul produselor reconditionate este foarte limitat.

Diferentele de pret intre produsele noi si cele din categoria Factory Reseal variaza intre 20% si 30%, insa toate telefoanele sunt in stare perfecta de functionare si beneficiaza de garantie timp de 24 de luni.