BenQ BL2420PT
Monitoare

Monitorul BenQ BL2420PT dedicat specialistilor in grafica si design

BenQ BL2420PT

BenQ a lansat in Romania monitorul BenQ BL2420PT cu rezolutie QHD (2560 x 1440p) dedicat specialistilor in proiectare, grafica si design.

Cu un display IPS de 23.8 inci wide si rezolutie QHD, BL2420PT are o densitate a pixelilor ce atinge 123.41 PPI (pixels per inch), comparabila cu cea a unui eran 4K de 36 de inci, pentru a imbunatati astfel eficienta si performanta celor care il utilizeaza.

Monitorul ofera o serie de setari special create pentru adaptarea la diverse moduri de lucru. Modul CAD/CAM, cu certificare profesionala SolidWorks, ofera cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Acesta schimba setarile de culoare si contrast astfel incat sa afiseze chiar si cele mai complicate modele grafice. In acelasi timp, Modul Animatie permite iluminarea zonelor intunecate pe 10 niveluri de intensitate pentru a vedea chiar si cele mai mici detalii ale imaginii, fara insa a supraexpune zonele luminate.

Cu ajutorul suitei software BenQ Display Pilot, utilizatorii se pot bucura de mai multe optiuni de afisare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar si de functia Desktop Partition, care ajuta la cresterea productivitatii.

BenQ BL2420PT

BenQ BL2420PT integreaza tehnologiile proprietare Flicker-free si Low Blue Light ce asigura un confort sporit in timpul sesiunilor de lucru, fara a mai fi nevoie de ochelari cu lentile galbene pentru protectia ochilor.

Modelul acopera integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS, iar panoul cu 8 biti reda tranzitii mai line si stabile. Cu 16.7 milioane de culori reale, monitorul dispune de gama de culori Rec.709, cel mai inalt standard al definitiei de culori.

Mai mult, suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare in cele mai utilizate programe prin functia Application Tuning, ce va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate.

Monitorul BL2420PT este dotat cu o serie de intrari multiple pentru conexiuni versatile: D-sub, DVI-DL, DP1.2, HDMI 1.4, dar si un hub USB cu 2 porturi pentru down-stream, 1 pentru up-stream si intrari pentru casti si line in. Pentru o experienta de lucru cat mai relaxanta, monitorul are picior reglabil pe patru directii (rotire, inclinare, pivotare si reglaj pe inaltime).

Noul monitor BenQ BL2420PT este disponibil in premiera in Romania prin PC Garage la pretul recomandat de raft de 1949 lei.