Philips 221S6QUM
Monitoare

Philips 221S6QUMB vine cu ecran LED AH-IPS si tehnologie flicker-free

Philips 221S6QUM

MMD lanseaza monitorul Philips 221S6QUMB cu diagonala de 21,5 inch. Monitorul Philips 221S6QUMB vine cu un design nou, oferind o serie de posibilitati de conectivitate rapida si un spatiu suplimentar pentru lucru.

Cu ajutorul porturilor Ethernet si USB plug-and-play, monitorul 221S6QUMB USB Docking Monitor le permite utilizatorilor de notebook sa pastreze perifericele personale conectate, sa acceseze Internetul si reteaua de intranet de la birou si sa se bucure de un ecran mai mare, cu imagini clare si culori vii. Toate acestea sunt posibile prin simpla conectare a cablului USB.

Thomas Schade, vicepresedinte EMEA in cadrul MMD, declara: “Din ce in ce mai multi utilizatori prefera notebook-urile ultra subtiri, cu putine porturi si interfete, astfel ca necesitatea unui monitor care ofera acces imediat la perifericele desktop-ului este mare. Noul monitor LCD Philips de 21,5 inci cu USB Docking poate conecta notebook-ul la oricare din dispozitivele cuplate. De asemenea, acesta extinde spatiul disponibil pe ecran, permitand utilizatorilor sa foloseasca atat ecranul laptop-ului, dar si ecranul mare al monitorului AH-IPS fara nevoia de a ajusta rezolutia.”

Philips 221S6QUMB

Optiuni de conectivitate integrate

Spre deosebire de docking station-urile obisnuite, ce introduc hardware si cabluri suplimentare in desktop, monitorul dispune de optiuni de conectivitate integrate, pe care utilizatorii le pot accesa prin simpla conectare a laptopului printr-un cablu USB. Indiferent daca e vorba despre o tastatura si un mouse, un hard disk extern sau un aparat de fotografiat, utilizatorii pot atasa perifericele la docking monitor. Cu Ethernet integrat, ecranul ofera, de asemenea, acces plug-in la Internet sau la reteaua de intranet, eliminand astfel necesitatea cablului dedicat conectarii.

Philips 221S6QUMB

Desktop extins – calitatea AH-IPS

Prin conectarea laptopului la monitor, utilizatorii castiga un spatiu suplimentar pe ecran, chiar daca mai multe aplicatii ruleaza simultan. Rezolutia este setata automat, nefiind nevoie de ajustari inainte de inceperea lucrului. Astfel, cu ajutorul tehnologiei avansate AH-IPS, monitorul cu USB docking asigura extra spatiu. Acesta ofera o claritate superioara a culorilor si unghiuri largi de vizualizare, facandu-l ideal pentru aplicatii ce necesita o precizie a tonurilor afisate pe ecran si un nivel de luminozitate constant.

Noul monitor USB docking este conceput sa reduca impactul negativ asupra celor care lucreaza la birou si petrec multe ore in fata monitorului in fiecare zi. De exemplu, acesta este dotat cu tehnologia Flicker-Free care regleaza luminozitatea si reduce efectul de flicker pentru o vizualizare mai confortabila. Inaltimea potrivita a monitorului il face perfect pentru ultizatorii care poarta ochelari de vedere cu lentile bifocale, trifocale sau progresive. Cu SmartErgoBase, utilizatorii pot inclina si roti ecranul in pozitia pe care o prefera.
Monitorul Philips 221S6QUMB este disponibil in Europa la un pret recomandat de 249 Euro.