Lenovo z41
Laptopuri

Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 prezentate la Lenovo Tech World

Lenovo z41

Lenovo a prezentat in cadrul Lenovo Tech World trei modele noi de laptop-uri: Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100. Lenovo Tech World este primul eveniment global exclusiv al companiei, care are loc la Beijing si prezinta cele mai noi inovatii tehnologice.

Noile laptop-uri Lenovo Z41 si Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt in mod egal centre de divertisment pentru acasa, cat si statii de lucru puternice. Cu un ecran FHD uimitor, placa grafica AMD optionala si un sistem Dolby DS 1.0 Home Theater Surround pentru sunet , laptop-urile sunt ideale pentru video streaming si descarcarea melodiilor si jocurilor. Noile laptop-uri Lenovo Z41 si Lenovo Z51 vin cu o tehnologie WiFi 802.11 a/c avansata si maresc de pana la trei ori viteza conexiunii la internet comparativ cu laptop-urile obisnuite, pentru navigare pe web, streaming si descarcare de continut mult mai rapide. Proiectate pentru productivitate, noile laptop-uri sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 si dispun de pana la 1 TB spatiu de stocare. Lenovo Z51 si Lenovo Z41 ies in evidenta prin optiunile lor de culoare: negru abanos, alb mat si rosu aprins (pentru modelele cu diagonala de 14 inci).

Noul Lenovo Z51 dispune, de asemenea, de o camera optionala Intel RealSenseTM 3D care aduce la viata o lume captivanta in 3D. Cu o rezolutie 1080p si un senzor de profunzime si culoare, camera 3D revolutionara permite noului laptop Lenovo Z51 sa “vizualizeze” si sa surprinda imagini profunde, ca cele surprinse de ochiul uman. Utilizatorii pot scana si printa obiecte 3D, pot juca jocuri 3D sau pot controla laptop-ul cu ajutorul gesturilor. Acestia pot crea, de asemenea, o experienta video mai realista prin schimbarea fundalului si partajarea continutului.

Ideapad 100

Lenovo a creat laptop-ul ideapad 100 pentru clientii care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de continut si gestionarea listelor. Acesta vine in configuratii cu procesor Intel BayTrail-M N3540, de pana la 500 GB de spatiu de stocare pe HDD si placa video integrata Intel Graphics, care ofera procesare rapida, spatiu amplu de dstocare si imagini de calitate. Noul laptop ideapad 100 functioneaza pana la 4 ore fara a fi conectat la o sursa de curent, astfel incat utilizatorii sa poata lucra, naviga online si viziona clipuri video cu intreruperi minime.

Cu dimensiuni de doar 20,2 mm pentru diagonala de 14 inci si 22,6 mm pentru cea de 15 inci, laptop-ul subtire si elegant ideapad 100 vine cu finisaje de culoarea negru abanos care il fac sa se diferentieze de un design pentru modele entry-level. Pornind de la un pret incredibil de accesibil de 249 dolari, noul ideapad 100 se potriveste cu aproape orice buget.

“Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 au fost create in mod special pentru clientii care doresc un design simplu si functional”, a declarat BAI Peng, vicepresedinte si director general Lenovo Notebook Business Unit, PC Group. “Dar, asa cum clientii nostri sunt diferiti, asa sunt si produsele noastre. Cele trei laptopuri ofera clientilor nostri posibilitatea de a alege pe cel care este cel mai potrivit pentru ei – doua laptop-uri specializate pentru multimedia si unul potrivit pentru orice situatie”.

Noul laptop Lenovo Z51 de 15 inch va fi disponibil incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Lenovo. Noul laptop Lenovo Z51 laptop cu camera optionala Intel RealSenseTM 3D cu procesor Intel Core i5 si memorie de 8GB are un pret de pornire de la 2999 lei.

Noile notebook-uri Lenovo Ideapad 100 de 14 si 15 inci vor fi disponibile la partenerii autorizati Lenovo. Pretul va porni de la 1499 RON lei.