Stiri

Sony e alaturi de UEFA Champions League pana in 2018

493601277AH00871_Real_Madri
493601277AH00871_Real_Madri

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) si Sony Mobile Communications au confirmat astazi un parteneriat pe trei ani, ca parteneri oficiali ai UEFA Champions League, acordul cuprinzand campionatele din 2015 pana in 2018. Parteneriatul include Super Cupa UEFA din 2015, 2016 si 2017, dar si finala feminina din Champions League si finalele UEFA de tineret.

PlayStation este un partener oficial de lunga durata al UEFA Champions League, astfel prelungirea acordului reprezinta angajamentul permanent fata de cea mai prestigioasa competitie europeana de fotbal. De-a lungul anilor competitia a fost martora a unui continut incredibil oferit de PlayStation si a generat o experienta extraordinara de gaming pentru milioane de fani.

Jim Ryan, presedintele si directorul Sony Computer Entertainment Europa, a declart: „Parteneriatul cu UEFA si UEFA Champions League este extrem de important pentru noi si il vedem ca pe o potrivire foarte fireasca, raportata la brand si la publicul nostru. Suntem incantati sa continuam acest parteneriat pentru inca trei ani si suntem nerabdatori sa aducem lucruri noi, amuzante si interesante pentru pasionatii de jocuri, intr-o abordare unica fata de UEFA Champions League”

Sony Mobile, cu gama sa inovatoare de smartphone-uri si tablete Xperia, dar si cu produsele unice SmartWear, se pozitioneaza de asa natura incat intra in dialog atat cu fanii de pe stadion, cat si cu fanii digitali, printr-un continut mobile care imbogateste experienta utilizatorului.

Intr-o declaratie despre aceasta sponsorizare, Dennis van Schie, Chief Commercial Officer la Sony Mobile, a precizat: „UEFA Champions League este cea mai importanta competitie a cluburilor de fotbal, astfel ca suntem foarte incantati sa aducem fanilor din lumea intreaga modalitati incredibile de a se bucura si de a-si impartasi pasiunea pentru fotbal. Acest parteneriat ne permite sa ne extindem catre noi publicuri si sa oferim acestora o experienta mobile de neegalat.

Ca parteneri oficiali, PlayStation si Sony Mobile se vor bucura de drepturi extinse in cadrul meciurilor, sesiunilor de antrenament anterioare meciurilor, in randul presei, evenimentelor, inclusiv in cadrul finalei, dar si in cadrul parteneriatului digital cu UEFA.com

Comentand pe marginea parteneriatului, Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing UEFA Events SA, a declarat: „Suntem foarte incantati ca Sony a prelungit sponsorizarea si ca vom continua sa lucram indeaproape cu PlayStation, insa acum ne bucuram ca si Sony Xperia s-a alaturat parteneriatului. Asta va pune piatra de temelie a unui nou tip de entertainment care va starni interes si bucurie in randul fanilor din toata lumea, prin legatura cu UEFA Champions League”