Philips SHB5500BK
Periferice

Castile Philips SHB5500 ofera autonomie de pana la 9 ore

Philips SHB5500BK

Gibson Innovations a lansat castile wireless Philips SHB5500. Noile casti  wireless Philips SHB5500 sunt prevazute cu conectivitate Bluetooth, astfel ca pot fi imperecheate cu orice dispozitiv portabil dotat cu aceasta tehnologie, fiind active intr-o raza de pâna la 15 metri.

Castile Philips SHB5500 sunt dotate cu drivere de 32mm din neodim, fiind in acest fel capabile sa redea un sunet de calitate, clar, cu un bas pronuntat. Pentru un confort sporit in timpul auditiilor muzicale, banda de sustinere este reglabila, iar cupele au pernute moi, astfel pot fi utilizate un timp indelungat. Design-ul auricular al cupelor te izoleaza de zgomotele ambientale, pentru a te bucura de cele mai fine detalii acustice. Castile SHB5500 sunt usoare si pliabile, astfel ca pot fi transportate usor.

Reglarea volumului muzicii se realizeaza intuitiv prin intermediul unor butoane tactile pozitionate pe cupe. De asemenea, castile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice, in cazul in care au fost conectate la un smartphone. Daca primesti un apel in timp ce asculti muzica, cu o simpla atingere a butoanelor tactile pe una dintre cupe intrerupi melodia si preiei apelul telefonic.

Acumulatorul incorporat ofera o autonomie de pâna la 9 ore de auditii muzicale sau de convorbiri telefonice sau 200 de ore in stand-by. Au inclus in pachet un cablu de alimentare USB.

Castile Philips SHB5500 sunt disponibile in doua variante de culoare: albe (SHB5500WT) si negre (SHB5500BK) la un pret de 249 lei.