Foto si Video

Noul obiectiv Canon EF 50mm f/1.8 STM – pentru portrete impresionante

Canon EF 50mm f1.8 STM

Canon lanseaza EF 50mm f/1.8 STM, un nou obiectiv fix, care permite clientilor sa surprinda imagini cu subiecte ce ies in evidenta, sau sa creeze fotografii cu impact printr-un efect reusit de defocusare al fundalului. Succesor al popularului obiectiv EF 50mm f/1.8 II, si un obiectiv secundar ideal pentru cei ce doresc sa-si imbunatateasca nivelul fotografic, noul EF 50mm f/1.8 STM este excelent pentru fotografie de portret, fotografie in conditii de iluminare slaba, precum si pentru a adauga o dimensiune artistica obiectelor si decorurilor de zi cu zi, datorita aperturii maxime largi, f/1.8, si distantei focale de 50mm.
Obiectivul EF 50mm f/1.8 STM beneficiaza acum de un design imbunatatit, de stratul super spectra de la Canon, de o apertura cu 7 lame si de tehnologia STM pentru o focalizare lina si aproape inaudibila. Compact, usor si accesibil, obiectivul este o aditie binevenita in trusa oricarui fotograf care isi doreste sa creeze imagini de impact.
Explorati portretele creative si fotografia in lumina scazuta

Cu noul obiectiv devine usoara surprinderea portretelor superbe sau a fotografiilor si filmelor artistice si indraznete – apertura maxima larga f/1.8, permite un control precis asupra adancimii campului de focalizare. Acesta ofera libertatea creativa de a focaliza subiectul si de a lasa restul decorului sa devina neclar – permitand captarea instantanee a atentiei catre o anumita zona din cadru. In plus, apertura permite patrunderea unei cantitati mari de lumina in obiectiv, pentru o fotografiere mai simpla in conditii de iluminare scazuta.
Ca la orice obiectiv fix, distanta focala de 50mm produce rezultate de inalta calitate, fiind vizibila imbunatatirea claritatii si a contrastului. In combinatie cu un DSLR APS-C EOS, obiectivul EF 50mm f/1.8 STM este ideal pentru fotografia de portret, ajutand la compunerea incadrarii perfecte a capului si umerilor. Este, de asemenea, un obiectiv ‘standard’ de zi cu zi util pentru DSLR-uri full frame, fiind excelent pentru fotografierea unei game vaste de subiecte dintr-o perspectiva naturala.
Obiectivul beneficiaza si de o distanta de focalizare minima de doar 0,35m, permitand fotografului sa se apropie mai mult de subiect si sa obtina un raport de marire sporit, in timp ce apertura cu 7 lame produce un efect de blur minunat si portiuni luminoase nefocalizate frumoase.
Completarea perfecta pentru orice trusa fotografica

Obiectivul are un design compact si usor, cantarind doar 160g, si intra cu usurinta in orice geanta, adaugand foarte putin la greutatea totala a trusei utilizatorului. Noul design extern al obiectivului se potriveste deopotriva cu DSLR-urile Canon EOS pentru incepatori si de mijloc de gama, in timp ce noua montura metalica ofera mai multa robustete conexiunii cu corpul camerei foto. In plus, inelul de focalizare manual al obiectivului ofera libertatea de a controla foarte precis zona de focalizare in fotografii si videoclipuri.
Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 50mm f/1.8 STM:
• Obiectiv excelent pentru portrete
• Focalizare rapida si silentioasa
• Performanta excelenta in conditii de iluminare scazuta
• Calitate superioara a imaginii
• Design compact, “usor de luat oriunde”