Jocuri

Top Eleven devine cel mai popular joc mobil de sport din lume

Press Devices 5 years
Cel mai popular joc de tip football manager, Top Eleven, isi continua expansiunea apropiindu-se de cea de-a cincea aniversare. Dezvoltatorul Nordeus a anuntat ca popularul joc de sport Top Eleven a depasit 100 de milioane de utilizatori inregistrati. Aceasta performanta face din acest joc de tip football manager, disponibil exclusiv pentru dispozitive mobile, cel mai popular joc mobil de sport din lume.

In fiecare luna, peste 10 milioane de jucatori isi pun la incercare abilitatile de manager de fotbal prin intermediul jocului. Zilnic, peste 4 milioane de jucatori se conecteaza la Top Eleven, pentru a-si administra cluburile si pentru a-si provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate. Daca i-am reuni pe toti jucatorii Top Eleven din lume, promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea, acestia ar putea forma a 13-a cea mai mare tara din lume. Fiecare utilizator are acelasi scop: sa-si creasca clubul virtual pana reuseste sa ajunga cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului.

Concomitent, dezvoltatorul jocului Nordeus se pregateste sa-si serbeze cea de-a cincea aniversare. Avand sediul in Serbia, compania a dezvoltat primul joc Top Eleven in 2010. De atunci compania s-a dezvoltat repede, ajungand unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de jocuri din lume, avand peste 170 de angajati in cinci tari.

„De la dezvoltarea primului joc Top Eleven in 2010, oameni din intreaga lume au fost atrasi in aceasta lume intriganta a management-ului unui club de fotbal”, a declarat Branko Milutinovic, CEO al Nordeus. „Jucatorii sunt incantati sa-si infiinteze propriul club, pe care apoi sa-l dezvolte pana ajung in varful clasamentului. Cei 100 de milioane de fani din toata lumea sunt cea mai buna dovada in acest sens.”

Press Mourinho 5 years v2

El a mai adaugat: “Este foarte rar ca un joc sa-si continue evolutia intr-un asemenea ritm la cinci ani de la publicare. Nu doar ca am reusit sa pastram comunitatea loiala a fanilor de la inceput, dar am reusit sa atragem zeci de mii de noi jucatori. Vom sarbatori aceasta realizare in cadrul jocului, multumindu-le tuturor jucatorilor care ne sunt alaturi. Atingerea acestui prag in preajma aniversarii de cinci ani de existenta Nordeus, il face si mai important pentru noi.”

Toti jucatorii vor fi rasplatiti pe perioada celebrarii aniversarii cu uniforme si sigle de club speciale.

Detalii despre Top Eleven:
– Top Eleven are jucatori din fiecare tara a lumii
– Daca toti jucatorii Top Eleven ar trai in aceeasi tara, aceasta ar fi a 13 cea mai mare tara din lume
– Top Eleven a introdus in premiera experienta de gaming cross platform, care permite jucatorilor sa-si schimbe dispozitivul fara sa piarda progresul din joc
Top Eleven este disponibil in mod gratuit pe iOS si pe Android.

Lansat in 2010, Top Eleven a devenit in timp record cel mai popular joc de sport din lume, avand peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati, peste 10 milioane de jucatori activi la nivel de luna si peste 4 milioane de jucatori in fiecare zi*. Jocul este dezvoltat de Nordeus, companie castigatoare a mai multe premii cu sediul in Belgrad, Serbia.
José Mourinho este ambasadorul oficial al Top Eleven 2015.
Jocul poate fi descarcat gratuit din Apple Store si din Google Play Store.