Stiri

Noua platforma ContentSpeed StartUp face e-commerce-ul mai usor!

Radu Vilceanu_CEO ContentSpeed

ContentSpeed, agentie de e-commerce full service, lanseaza in premiera pentru piata din Romania platforma ContentSpeed StartUp prin care pune la dispozitia utilizatorilor un spatiu digital unde acestia pot sa-si creeze, promoveze si optimizeze eficient afacerea online.

Pachetul ContentSpeed StartUp este adresat tuturor celor care se afla la inceput de drum in e-commerce, inclusiv companii cu vechime, dar care doresc sa lanseze primul magazin online. Produsul este unul extrem de competitiv si avantajos, deoarece a fost realizat in baza experientei dezvoltarilor pentru nume mari din piata autohtona si inglobeaza o mare parte din know-how-ul acumulat de ContentSpeed in cei peste 13 ani de existenta.

Platforma ContentSpeed StartUp ofera multiple posibilitati de customizare care pot fi fructificate de utilizatori non-tehnici precum: configurarea designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, integrarea oricarui procesator de plati online cu card de debit sau credit si integrarea a sase curieri cu alegerea automata a celui mai bun pret de transport pentru optimizarea costurilor de operare.

Solutia ContentSpeed este raspunsul la problema depunctarii de catre Google a site-urilor care nu au versiuni de mobil. Un alt motiv pentru o prezenta scazuta in motoarele de cautare este viteza de incarcare. Magazinele online de pe platforma ContentSpeed StartUp obtin o medie a indicatorului Google Page Speed de 80, mai mare fata de valorile obtinute de liderii pietei locale si internationale.

Mai mult, ContentSpeed ofera solutii pentru toate nivelurile de dezvoltare ale afacerii in comertul electronic. Poti incepe cu solutia StartUp standard inchiriata pana se atinge un numar de 50-100 de comenzi. Apoi, cu know-how-ul acumulat se trece la setul de servicii de implementare ContentSpeed Premium, care include orice tip de dezvoltare dorita de client. Dat fiind ca volumul de tranzactii creste, se poate implementa integrarea custom cu software de tip ERP, CRM sau WMS. Desemenea creearea unui design responsive complet personalizat. Odata cu upgrade-ul la ContentSpeed Premium exista si posibilitatea achizitionarii licentei software.

In final, cand business-ul creste, poti deschide portaluri B2B pentru distributie sau chiar gestiona mai multe magazine online cu o singura solutie software ContentSpeed Enterprise. Optiunea MultiStore permite deschiderea de magazine online cu functionalitati B2B si B2C, in multiple limbi sau valute, cu livrare nationala sau internationala.

Alaturi de ContentSpeed poti fi sigur ca ai un partener care te va sustine in orice etapa de dezvoltare s-ar afla afacerea ta in online. Platesti doar pentru ce ai nevoie cu adevarat.
Pana la finalul acestui an, ContentSpeed estimeaza ca 200 de startup-uri in ecommerce vor folosi platforma sa. Platforma debuteaza in aceasta luna, dar in planurile de dezvoltare sunt prevazute actualizari care sa introduca noi functionalitati conform unui plan de dezvoltare si in functie de cerintele pietei.

„Acest produs este dezvoltat pe baza experientei noastre de peste un deceniu in ecommerce-ul romanesc. Am fost la fiecare pas alaturi de clientii nostri, fie ei startup-uri sau retaileri traditionali cu vechime. Multi dintre ei au devenit lideri de piata in diverse domenii. Know-how-ul acumulat a fost transpus in functionalitati esentiale si absolut obligatorii la lansarea unui magazin online si este acum disponibil oricui vrea sa-si deschida o afacere in online. Asiguram astfel premisele succesului oricarei idei bune pentru cine ne alege“, a declarat Radu Vilceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

„Succesul unui magazin online nu tine doar de nisa sau produsele comercializate. Diferenta dintre doua magazine online identice este data de modalitatea prin care acestea se promoveaza si stiu sa ajunga la publicul tinta cat mai repede si eficient. Iata de ce am insistat pentru includerea unor functionalitati de marketing online care sa faciliteze mai mute tipuri de promotii pe un numar nelimitat de canale de promovare interne si externe”, a declarat Doina Vilceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.

Pentru a elimina din riscurile inerente unui startup, ContentSpeed ofera pe site-ul companiei noua platforma spre testare gratuita timp de 14 zile. Abonamentul lunar incepe de la 35 euro. Dureaza doar trei minute sa-ti deschizi un magazin online complet functional.