Jocuri,  Stiri

Ce surprize a pregatit Activision Blizzard la East European Comic Con?

East European Comic Con

Activision Blizzard participa la East European Comic Con, unde te vor asteapta sa joci cele mai renumite jocuri si sa castigi premiile pe care ti le-au pregatit!

Activision Blizzard vor veni la East European Comic Con alaturi de prietenii lor de la ESL, ASUS ROMANIA, PC M@DD, NATEC GENESIS, MAD CATZ, THRUSTMASTER, PC GARAGE, BENQ si MEDIA GALAXY. Tu vei fi prezent impreuna cu prietenii tai. Numai asa te vei putea bucura pe deplin de Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Hearthstone: Heroes of Warcraft si Heroes of the Storm, jocurile pe care le vei putea incerca la standul nostru.

Vino sa joci Call of Duty: Advanced Warfare, inclusiv modul Exo Zombies unde presiunea si tensiunea cresc dintr-un moment in altul.

Vino sa joci Destiny, o calatorie intr-un viitor indepartat unde iti vei asuma rolul de Gardian al ultimului oras de pe Pamant si vei traversa sistemul nostru solar pentru a-l apara de invadatori.

Vino sa joci Hearthstone: Heroes of Warcraft si sa-ti masori puterile cu ceilalti jucatori intr-un Fireside Gathering de zile mari, organizat impreuna cu BluFlame Events.
Vino sa joci Heroes of the Storm si sa traiesti experienta unui meci multiplayer antrenant alaturi de cei mai buni prieteni ai tai.

Vii sa te joci la standul Activision Blizzard de la East European Comic Con? Tu ce joc preferi?

activision blizzard

CandPeste cateva zile, in perioada 8-10 mai. Unde? La ROMEXPO, Pavilionul C5.

De unde iti iei bilet? Din Orange Shop, Diverta, Vodafone, DOMO, Germanos, Carturesti, dar si de pe MyTicket.ro sau Eventim.ro.