Stiri

Samsung Galaxy S6 si S6 edge au trimis in jurul lumii 3 castigatori

Lifestyle Transformation Journey

Samsung Galaxy S6 si S6 edge a trimis intr-o calatorie menita sa le transforme stilul de viata trei castigatori. Timp de doua saptamani, acestia vor calatori alaturi de Cristian Onetiu, life coach, autor si antreprenor, in jurul lumii, avand ca puncte de oprire patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca si Buenos Aires.

„Prin platforma Lifestyle Designer, lansata la nivel local, ne propunem sa le oferim consumatorilor experiente care sa ii inspire in continua transformare a stilului lor de viata. Studiul local pe care l-am realizat, ne-a confirmat ca majoritatea utilizatorilor de produse smart (peste 75% dintre ei), folosesc device-urile mobile, nu numai pentru a-si rezolva sarcinile de zi cu zi, ci si pentru a-si urma pasiunile si a-si imbunatati abilitatile personale. De aceea ne-am decis sa pornim, impreuna cu cele doua produse revolutionare pe care tocmai le-am lansat, intr-o calatorie in jurul lumii care sa ii inspire pe consumatori in transformarea lor de maine, prin design, performanta, pasiune si momente de neuitat”, a spus Mihaela Stanoiu, Head of Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania.

Castigatorii concursului Lifestyle Transformation Journey, Larisa, Radu si Alin, au pornit in aceasta dimineata in calatoria care le va schimba complet stilul de viata. Cele patru orase reprezinta etape diferite ale acestei calatorii de transformare, fiecare oferind experiente care contribuie la schimbarea stilului lor de viata. De asemenea, ei au ocazia sa experimenteze caracteristicile principale ale Samsung Galaxy S6 si S6 edge: performanta uimitoare, design-ul elegant, camera foto avansata si functia rapida de incarcare a bateriei. Cristian Onetiu le-a pregatit celor trei programe personalizate in functie de obiectivele lor si de stilurile de viata actuale.

„Sunt extrem de nerabdator sa pornim impreuna in aceasta calatorie. Am pregatit multe programe pentru Larisa, Radu si Alin, care sa ii scoata din zona de confort. Sunt convins ca la finalul celor doua saptamani, ne vom intoarce toti patru cu mai multa energie pozitiva, mai multa incarcare spirituala, intelegere multi-culturala si mai ales cu o noua viziune asupra vietii. Calatoriile experientiale sunt probabil cel mai bun lucru de care o persoana se poate bucura si prin intermediul carora isi poate dezvolta potentialul,” a declarat Cristian Onetiu.

Calatoria Lifestyle Transformation Journey face parte din campania de lansare locala a smartphone-urilor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, cele mai performante si elegante smartphone-uri produse de Samsung pana acum. Doi dintre castigatori au fost alesi dintre utilizatorii care au facut pre-comanda pentru un Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung, operatori sau retaileri. Cel de-al treilea a fost ales in urma unui concurs ce s-a desfasurat pe pagina Facebook Samsung Mobile Romania.

Experientele din calatorie pot fi urmarite zilnic pe site-ul dedicat, www.calatoriagalaxys6.ro. In plus, pe pagina de Facebook vor fi postate constant fotografii si statusuri despre calatorie, iar experientele celor trei castigatori si ale life coach-ului vor fi impartasite cu intreaga comunitate online Samsung Electronics Romania prin imagini pe Instagram Samsung Romania si prin noutati si actualizari pe Twitter.

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt cele mai noi smartphone-uri de top lansate de Samsung, echipate cu tehnologie de ultima generatie si cu un design elegant, ce le ofera utilizatorilor experiente mobile superioare. Construite din metal si sticla Gorilla Glass 4, smartphone-urile dispun de o camera foto principala de 16MP si una secundara de 5MP, ruleaza Android Lollipop 5.0 si se incarca de 1,5 ori mai rapid decat anteriorul model, Galaxy S5. Datorita functiei de incarcare ultra rapida a bateriei, care permite functionarea de pana la 4 ore dupa 10 minute de incarcare, utilizatorii se vor bucura de o experienta de utilizare neintrerupta. In plus, smartphone-urile pot fi incarcate wireless.