Telefoane Mobile

Canon SELPHY CP1000 noua imprimanta foto compacta

SELPHY CP1000 - 2

Astazi, Canon prezinta modelul SELPHY CP1000, o noua imprimanta foto compacta, care permite imprimarea fotografiilor creative, de acasa sau de pe drum, la aceeasi calitate ca intr-un laborator fotografic. Capabila de a imprima imaginile favorite ale utilizatorilor in doar 47 de secunde1, direct de pe camera foto2, stick USB sau card de memorie, noua imprimanta SELPHY CP1000 transforma fiecare imagine intr-o fotografie de pret. Cu un design compact si elegant, SELPHY CP1000 include un ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7 inci), imbinand calitatea exceptionala a imprimarii cu o interfata usor de folosit. In plus, imprimanta este portabila, datorita acumulatorului de rezerva optional.

Imprima fotografiile preferate in culori bogate si vii

Noua imprimanta SELPHY CP1000 produce fotografii de inalta rezolutie, utilizand 16,7 milioane de culori, datorita tehnologiei avansate de sublimare a cernelii. Claritatea printurilor creste cu ajutorul functiei Auto Image Optimize, care imbunatateste albastrul cerului si culorile asfintitului, corecteaza contrastul si echilibrul de culoare, si inlatura artefactele si “ochii rosii”. In plus, modul Smooth Skin inlatura imperfectiunile faciale, pentru a obtine rezultate optime de fiecare data cand se imprima un selfie sau o fotografie de grup.

Control deplin, pentru o mai mare creativitate
Avand capacitatea de a controla temperatura aplicata benzii de cerneala de pe capul de imprimare, imprimanta SELPHY CP1000 ofera patru finisaje, fara a necesita utilizarea unor tipuri diferite de hartie sau alt suport de imprimare. Optiunile includ un finisaj lucios, pentru o imprimare durabila (de pana la 100 de ani), si trei variatiuni de finisaj semi-lucios, pentru fotografii rezistente la amprente si stergere, care pot fi date fara probleme din mana in mana.

Noua SELPHY CP1000 ofera libertatea personalizarii printurilor, fie ca este vorba despre imagini de dimensiuni standard sau de forme mai neobisnuite, cum ar fi stilul Instagram™ 50 x 50 sau un print de dimensiunea unui card de credit. Imprimanta ofera si posibilitatea imprimarii de fotografii pentru acte de identitate, de 43 de dimensiuni predefinite – perfecta pentru birouri mici unde este necesara imprimarea rapida a insignelor de identificare cu fotografie. In plus, fiecare imprimare se face cu minimum de risipa, datorita capacitatii de a printa doua fotografii de indentificare de dimensiuni diferite pe aceeasi coala de hartie, iar precizia si acuratetea la decupare sunt imbunatatite prin intermediul liniilor directoare.

SELPHY CP1000

Beneficiile-cheie ale modelului SELPHY CP1000

• Imprimanta foto compacta, ideala atat pentru acasa cat si in deplasare
• Imprimare simpla si rapida, direct de pe camera foto, stick USB sau card de memorie
• Amintiri durabile prin printurile rezistente, la calitate de laborator fotografic
• Finisaje la alegere pe hartie fotografica standard
• Fotografii de identitate in formatele standard cele mai raspandite