Imprimante si scannere

Imprimantele cu inkjet Canon MAXIFY au fost premiate cu Red Dot pentru design

Canon Maxify MB5050

Canon Europe anunta astazi ca multifunctionalele sale cu inkjet Canon MAXIFY MB53501 și MB50501 pentru afaceri au primit, din partea Design Zentrum Nordrhein Westfalen (o institutie de design din Essen, Germania), premiul Red Dot Design Award 2015 pentru design de produs.

Premiul Red Dot Design Award pentru design de produs este o distinctie de prestigiu international, ce atesta varfurile inovatiei tehnologice in domenii variate, de la mobila la automobile. Juriul este constituit din 38 de designeri profesioniști veterani, care in acest an ii includ pe David Andersen, Prof. Werner Aisslinger, și Prof. Dato’ Jimmy Choo OBE.

Produsele Canon MAXIFY MB5350 și MB5050 au fost lansate in 2014, ele facand parte dintr-o noua gama de imprimante multifunctionale, concepute pentru a sprijini firmele in crestere. Acestea folosesc o combinatie unica de sisteme de alimentare cu hartie și capete de imprimare, special construite pentru gama MAXIFY, care au scopul de a crește viteza de imprimare și fiabilitatea, totul intr-un design compact. Aparatele au o estetica lucioasa și simetrica, fiind versatile atat din punct de vedere vizual, cat și ergonomic.

Toate produsele caștigatoare ale concursului din acest an, inclusiv Canon MAXIFY MB5350 și MB5050, vor fi expuse in cadrul unei expozitii speciale la Muzeul Red Dot Design din Essen, Germania, intre 30 iunie și 26 iulie 2015.