Telefoane Mobile

HTC lanseaza noul HTC DESIRE 526G Dual SIM

HTC Desire 526G

HTC anunta lansarea noului HTC Desire 526G Dual SIM, cu performante ridicate care permit utilizarea simultana, fara probleme a mai multor aplicatii, navigarea fluida intre aplicatii si crearea rapida de videoclipuri. Cu un design unic si expresiv, care il face sa se aseze confortabil in palma, noul model al familiei HTC Desire aduce mai multa putere prin procesorul rapid Quad-Core, iar camera foto de inalta calitate si ecranul impresionant furnizeaza o experienta cu adevarat captivanta.

Mihai Nodea, Regional Manager HTC Romania, Ungaria si Moldova: “Noul model HTC Desire este combinatia perfecta intre designul inedit, bicolor si suita de experiente video uimitoare. HTC Desire 526G Dual SIM este alegerea perfecta pentru iubitorii de divertisment care isi doresc un telefon accesibil, cu functii avansate si design surprinzator”.

Cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, telefonul HTC Desire 526G Dual SIM raspunde cu usurinta tuturor cerintelor in materie de media, fie ca este vorba despre fotografii si selfie-uri de inalta calitate, navigare web rapida si cu timpi de raspuns foarte buni, sau o grafica fluida pe un ecran uluitor. Pentru vizionarea de videoclipuri, accesarea jocurilor sau pur si simplu navigarea de la o aplicatie la alta, excelenta va fi standardul de performanta.

Functia binecunoscuta HTC BlinkFeed ofera clientilor posibilitatea de a se alatura milioanelor de utilizatori HTC care si-au personalizat fluxurile pentru a primi stiri si actualizari din retelele de socializare relevante si de ultima ora direct pe ecranele lor de pornire. Telefonul ofera cea mai buna experienta de vizionare pe ecranul HD impresionant de
4,7 inchi, unde actualizarile apar in detalii clare si culori bogate, ajutand utilizatorii sa isi insuseasca usor informatia ori de cate ori privesc smartphone-ul.

In modul Offline Reading, utilizatorii pot citi elemente din fluxul personal de stiri, selectate din peste 20.000 de articole zilnice ale companiilor media de top din lume – optiunea ideala pentru cei cu un plan de date limitat. Se pot adauga pur si simplu pana la 120 de articole in lista de citire atunci cand este activa conexiunea la WiFi, acestea putand fi accesate mai tarziu, in miscare si fara consum de date.

HTC Desire 526G Dual SIM permite transformarea automata a fotografiilor si clipurilor video intr-o galerie profesionala a celor mai bune momente. Fotografiile facute cu ajutorul camerei principale de 8MP si camerei frontale de 2MP a noului HTC Desire 526G Dual SIM pot fi selectate si ordonate in functie de preferinte, iar utilizatorii pot alege apoi melodiile si efectele dorite pentru a crea videoclipuri impresionante pe care sa le partajeze ulterior cu prietenii si familia prin intermediul retelelor de socializare.

Noul HTC Desire 526G Dual SIM este disponibil pe plan local de la inceputul lunii aprilie. Variantele de culoare oficiale ale HTC Desire 526G Dual SIM sunt Terra White & Glacier Blue si Stealth Black.