Telefoane Mobile

Intel si Media Galaxy au lansat SMS Audio BioSport – castile biometrice pentru sport

WEAR INTEL

Intel si Media Galaxy au lansat ieri SMS Audio BioSport, castile dedicate pasionatilor de sport, cele care iti monitorizeaza bataile inimii in timpul exercitiilor si care elimina zgomotul ambiant pentru a te bucura de sport cu muzica preferata in urechi.

SMS Audio BioSport – Castile care iti monitorizeaza inima
impreuna cu retailer-ul Media Galaxy, compania a lansat castile biometrice, SMS Audio BioSport. Acestea sunt produse de brandul american de casti si accesorii, SMS Audio LLC, ce apartine cantaretului Curtis “50 Cent” Jackson, cu scopul de a imbunatati experienta in miscare a utilizatorilor. Castile se adreseaza pasionatilor de sport de toate nivelurile, de la ultra-maratonisti la sportivi in pregatire si amatori, persoane care se antreneaza cu profesionisti sau singure. Unicitatea produsului este data de senzorul optic built-in, care masoara ritmul cardiac in timpul exercitiilor intense si de relaxare, precum si in pauzele dintre exercitii. In timpul miscarii, castile inregistreaza date importante despre progresul utilizatorului, pe care ulterior acesta le poate interpreta cu ajutorul unui smartphone si al aplicatiei RunKeeper. Castile sunt rezistente la transpiratie si apa, fiind impermeabile. Designul unic, din cauciuc, nu permite castilor sa alunece din ureche, indiferent de dificultatea exercitiului executat.

SMS Audio BioSport nu necesita incarcare, primind alimentare prin audio jack. Castile sunt compatibile cu aplicatia populara de fitness RunKeeper, pentru monitorizarea ritmului cardiac, distantei si caloriilor arse. Noi capabilitati vor fi lansate in viitorul apropiat, printre acestea posibilitatea oferita utilizatorilor de a planifica programul de sport si de a monitoriza progresul.

SMS Audio BioSport pot fi achizitionate din magazine Media Galaxy, la pretul de 699,9 de lei.

“Intel se concentreaza pe inovatia in domeniul dispozitivelor wearables. Ne bucuram sa putem oferi si utilizatorilor romani, pasionati de sport, acces la tehnolgoie de ultima ora, pentru a-i ajuta sa iti perfectioneze antrenamentele. Castile SMS Audio BioSport sunt un prim exemplu al inovatiei Intel in domeniul wearables, prin care tehnologia este integrata in stilul de viata “, a spus Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania.

“Consideram ca, pe langa cea mai variata gama de produse, avem si cele mai noi si mai dorite gadget-uri in magazinele Media Galaxy. Evoluam odata cu clientii nostri, astfel incat, impreuna, sa fim cei mai buni.” a declarat Ovidiu Ababei, Division Manager IT.

SMS Audio BioSport – Caracteristici tehnice
Castile SMS Audio, bazate pe tehnologia Intel, ofera o experienta unica in timpul antrenamentului fara a sacrifica in vreun fel calitatea audio. Castile integreaza senzori biometrici, care monitorizeaza bataile inimii in timpul exercitiilor, oferindu-i utilizatorului date despre progresul sau.

Combina fitness-ul cu tehnologia: au la baza un senzor care masoara continuu bataile inimii in timpul exercitiilor, precum si in pauze, iar muzica elimina zgomotul din jurul utilizatorului.

Un singur device de antrenament pentru confort maxim: un singur senzor de monitorizare a ritmului cardiac integrat in casti elimina nevoia de curea in jurul pieptului, care nu este cea mai confortabila in cele mai multe cazuri. Muzica buna in timpul antrenamentului: utilizatorul asculta muzica in timp ce strange informatii cu privire la sanatatea sa.

Nu au nevoie de incarcare: este eliminata nevoia de incarcare datorita unui audio jack prin care sunt alimentate castile. Rezistente la transpiratie si apa: utilizatorul se poate antrena si pe timp de ploaie. Castile SMS Audio BioSport sunt impermeabile.

Sincronizare cu aplicatia RunKeeper: pentru a monitoriza ritmul cardiac, ritmul antrenamentelor, distanta si caloriile arse, SMS Audio

BioSport sunt compatibile cu aplicatia RunKeeper. Noi capabilitati vor fi lansate in viitorul apropiat, printre acestea – posibilitatea oferita utilizatorilor de a planifica programul de sport si de a monitoriza progresul.

Accesorii: castile sunt dotate cu un cordon care nu se incurca, cu microfon si carcasa de neopren pentru transport.