Alienware PAX East
Stiri

Alienware sa prezentat la PAX East cu demo-uri exclusive

Alienware PAX East

PAX East este unul din cele mai mari evenimente de gaming din America de Nord la care vin in fiecare an zcei de mii de entuziasti. Pentru acesti gameri, ca si pentru comunitate in general, Alienware nu s-a prezentat cu mana goala.

Au fost dezvaluite noi detalii legate de parteneriatul Alienware cu Valve si s-a stabilit un nou standard in industrie cu efectele luminoase AlienFX.

Valve Steam Controller in standul Alienware la PAX East

Valve a anuntat ca noul si revolutionarul produs Steam Controller al companiei va fi disponibil spre achizitionare din noiembrie 2015. Alienware a oferit, pentru prima data, acces public la noul controller; participantii la PAX East care au trecut pe la standul Alienware s-au numarat printre primii beneficiari de demonstratii live ale produsului. Steam Controller va fi echipat cu Alienware Steam Machine, dotat cu grafica NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5 si procesoare Intel® Core. Performantele Alienware si inovatia Valve se combina pentru a face gaming-ul de mare performanta HD disponibil pentru mai bine de 980 de titluri de jocuri din masiva biblioteca Steam, toate generand experiente fara precedent cu consola de joc.

Aceleasi performante impresionante, combinate cu functionalitatea deplina tip desktop, pot fi regasite in Alienware Alpha ruland pe platforma Windows. Deoarece aceste sisteme sunt deja Steam Machine ready, detinatorii de Alienware Alpha pot converti fara probleme sistemul SteamOS pe consola lor incepand cu luna noiembrie, cand acesta va fi lansat spre comercializare. Aceasta tranzitie simpla nu va lasa utilizatorii fara garantiile de care dispun acum, si ambele sisteme de operare vor fi la indemana lor si vor decide care experienta din cele doua li se potriveste mai bine.

Alienware Steam Machine bazat pe Linux va avea preturi pornind de la 479 USD. Cu acelasi model entry level de 479 USD s-au efectuat demonstratii la standul Valve de la GDC, ruland CS:GO la 120FPS.

AlienFX

AlienFX permite utilizatorilor sa-si personalizeze sistemele Alienware prin ajustarea culorilor LED, precum si prin setarile de efecte speciale. Luminile vor pulsa, vor genera efecte stroboscopice si se vor schimba pe baza scenariului jocului, ceea ce va genera o experienta de joc revolutionara, complet croita pe stilul personal al gamerului. Alienware lucreaza indeaproape cu dezvoltatori de jocuri pentru a integra AlienFX in titluri de jocuri de top, precum Dying Light, Shadow of Mordor si The Talos Principle. AlienFX este acum integrat in 104 de titluri si aplicatii de jocuri iar acest numar creste continuu.