Samsung galaxy S6
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 – un preview de la Samsung Norvegia?

Samsung galaxy S6

Site-ul Samsung Norvegia ofera niste informatii noi cu privire la viitorul Samsung Galaxy S6 sub firma unor “zvonuri” colectate de pe internet.

Pe site apare mesajul: “Este acesta viitorul Galaxy?” Dupa care urmeaza 5 zvonuri de care suntem intrebati daca e posibil sa le vedem la noul Galaxy S6. Primul ar fi cum ca am putea vedea boxe stereo frontale incorporate in noul smartphone. Al doilea ar fi ca Galaxy S6 va fi un smartphone durabil. Al treilea ar fi ca e posibil sa vedem ecranul afisand imagini pe trei fete ale telefonului, frontal si lateral. Acest zvon a mai aparut pe internet si e foarte posibil sa-l vedem pus in aplicare in stilul Galaxy Edge. Al patrulea zvon vorbeste tot despre ecranul telefonului si ca ar fi mai mare decat la predecesorul Galaxy S5. Si in final al cincilea zvon vorbeste despre faptul ca Galaxy S6 ar putea fi contruit integral din sticla. Interesant dar personal nu cred ca va fi asa. Alte zvonuri si chiar poze de pe internet vorbesc despre un Galaxy S6 cu spate din metal si fata + laturi din sticla.

Totusi, daca privim din perspectiva Samsung, probabil ca aceste indicii de pe site-ul lor oficial nu ar fi fost puse daca nu vor fi incluse in produsul final. Adica isi face reclama in avans si capteaza atentia tuturor fara ca acestia sa vada macar produsul. E o strategie inteligenta si care de multe ori poate da rezultate.

Sursa: