Gta 5
Jocuri

GTA 5 pentru PC amanat din nou

Gta 5

Nervi nervi si iar nervi! Fanii jocului GTA 5 stiu despre ce vorbesc si asta din cauza ca jocul lor preferat intarzie sa apara in versiunea de PC. Parca cei de la Rockstar ne imping de la spate sa cumparam consolele celor de la Microsoft si Sony pentru a putea juca acest joc foarte ravnit de multi.

Da, intradevar jocul este disponibil de mult timp pentru Playstation 3 si XBOX360, iar de curand si pentru Playstation 4 si XBOX ONE unde jocul vine deja cu o grafica asemanatoare celei de PC. Intrebarea se pune insa: Dar daca nu am consola si nu vreau sa cumpar una? Pentru asta Rockstar lucreaza la o versiune a jocului si pentru PC insa au amanat jocul deja pentru a 2-a oara pana acum. Initial jocul a fost anuntat in varianta PC pentru 24 Martie 2015. Acum insa aflam de pe site-ul Rockstar Newswire ca avem parte de o amanare pentru 14 Aprilie 2015. Producatorii jocului motiveaza amanarea prin necesitatea oferirii unui timp mai mare in rezolvarea unor probleme si bug-uri aparute in joc si punerea la punct a experientei GTA Online si modul de joc Heists.

“Our apologies to PC gamers worldwide who have been counting down the days until the launch of the game, but a bit more time is needed to ensure that the game is as polished as possible, and to make certain that both Heists and the GTA Online experience are ready to roll out on day one for PC. As always, we ask for the GTA PC community’s understanding and assistance in helping to report any concerns during the early days of launch when those inevitable initial teething issues arise on the new platform.”

Amanarea nu va pica bine fanilor mai ales celor care au facut deja precomanda la joc si desi l-au platit integral trebuie sa mai astepte inca 1 luna in plus pentru a intra in posesia lui. Urat dar asta e situatia. Mai asteptam.