Gadgeturi

Neptune Duo un altfel de smartwatch

Hub - Apps-970-80

Compania din spatele Neptune Pine (primul smartphone autonom) numita Neptune, ne aduce un ceas destept mai deosebit si ceva mai interesant decat ce vedem pe piata la ora aceasta. Numele sau este Neptune Duo.

Ceasul Neptune Duo include 2 device-uri ce functioneaza impreuna: un ceas de mana numit Hub si un ecran de buzunar ce arata ca un smartphone dar nu e. Doar ecranul este prezent intr-o carcasa de plastic, iar pe acesta putem folosi puterea ceasului de mana in a naviga mai usor in meniuri si alte activitati specifice.

neptune-3

Neptune Hub reprezinta creierul device-ului ce contine mai toate componentele ce se gasesc intru-un smartphone adevarat: ecran curbat de 2.4″, un CPU quad-core, 64GB memorie interna de stocare, baterie de 1000mAh, conectivitate 3G/4G, GSM si LTE, un microfon si un speaker, WiFi, Bluetooth 4.0 si NFC. Ceasul ruleaza pe ultimul Android 5.0 Lollipop.
Cea de-a doua parte a gadget-ului o reprezinta ecranul de 5″ ce il putem purta in buzunar. Cu un mesaj mai scurt sau text de selectat, etc, ne putem descurca si pe un ecran mic de ceas. Ce facem insa daca avem de scris ceva mai mult, mai complicat, mai greoi de folosit pe un ecran asa mic? Aici intervine utilitatea ecranului de 5″ de care vorbeam. In carcasa sa de plastic mai intalnim o camera de 2MP cu led flash si o baterie de 2200mAh ce poate incarca si ceasul Hub de pe mana.

neptune1

Noul ceas Neptune Hub va fi disponibil la sfarsitul acestui an, deci inca nu este terminata productia sa. Daca doriti sa-l achizitionati va trebui sa scoateti din buzunar nu mai putin de 798$, acesta fiind pretul sau intreg. Exista insa si o varianta de a-l obtine mai ieftin daca sunteti de acord sa depuneti un avans acum si sa-l primiti la sfarsitul anului. Mai exact depuneti un avans de 49$ si veti economisi 100$, trebuind sa platiti doar 649$ cand ceasul va ajunge acasa. Ori depuneti un avans de 199$ si veti economisi 200$ si platiti la sfarsit 399$. Ori, pentru ultima varianta de avans, depuneti acum un avans de 498$ si veti economisi 300$, astfel ca atunci cand primiti ceasul nu mai trebuie sa platiti nimic.